marți, 31 martie 2009

Barbat pentru o zi

Recent, am fost intrebata ce as face daca as fi barbat pentru o zi?
De catre cine? Ei bine, de catre un barbat care pretinde ca le-a facut pe toate (nu toate femeile) si care stie pe toate, desi in ultimii ani nu a demonstrat nimic din toate astea.
Nu stiu daca sexualitatea mea lasa de dorit sau este doar urmare a faptului ca nu il gasesc deloc atragator, ci mai degraba respingator.
Raspunsul meu a fost unul dezamagitor pentru el, judecand dupa fata lunga pe care a afisat-o.
Daca as fi barbat pentru o zi, as petrece ceva timp examinand cu atentie "excrescenta" aparuta pe corpul meu, dupa care ... as suna o prietena, ne-am intalni, nu intr-un loc public, si ... DA ... as ruga-o sa ma loveasca in zona respectiva doar ca sa-mi dau seama cam cat de dureros este.
Se astepta la un raspuns de genul: "ies pe strada si agat si fac toate femeile pe care le intalnesc". Ceea ce a omis el este ca as fii barbat fizic, dar mintea ar fi tot de femeie.
Pentru a-i face jocul, am intrebat, mai mult retoric (stiam deja raspunsul) ce ar face el daca ....
Din pacate, nu a asteptat sa termin intrebarea si a raspuns, grabit, ca ar da cu sexul in populatie 24 de ore.
Serios?
Intrebarea mea nu era "ce ai face daca ai fi femeie pentru o zi?", intrebarea mea era "ce ai face daca ai fi femeie intr-una din acele zile?"
A trebuit sa-l contrazic pe "minunatul" exemplar masculin si sa il anunt ca ar fi, oarecum, imposibil sa faca sex 24 de ore, deoarece ar necesita un epilat integral si nu numai la mustata, o manechiura frumoasa, o pedichiura pe masura, un tuns, vopsit si coafat de bun simt, plus o ora la cosmetica, o cafea cu prietenele, o ora la sala, si ... apoi sa il vad cum se va descurca pe tocuri, infasurat intr-un sutien, cu ciorapii pana-n gat, incercand sa nu para parasuta cand agata. Asta presupunand ca nu se afla intr-un din acele zile (desi sigur, daca ar fi femeie pentru o zi, atunci ar fi).
Un lucru, insa, nu am inteles. El ca barbat, daca ar fi femeie ar sari peste epilat, coafat si alte nebunii de genul acesta, dar, in acelasi timp, el ca barbat pretinde de la femeia de langa el toate astea.
Uneori ma surprind unele exemplare de masculi cam cat de simplu pot gandi.
Banc in sustinerea teoriei de mai sus:
Sotul si sotia certati, decid sa nu mai vorbeasca intre ei.
In prima zi, sotul ii lasa un bilet sotiei sa cumpere paine. Femeia cumpara paine.
Ziua urmatoare, femeia ii lasa un bilet barbatului sa cumpere cartofi. Barbatul cumpara cartofi.
Dupa cateva zile de tacere, sotul ii lasa un bilet sotiei sa il trezeasca diminineata la ora 5, deoarece are avion la ora 9.
Dimineata, se tresezte sotul buimac, se uita la ceas si observa ca este ora 9. Se ridica nervos sa se duca la sotie si vede pe perna de langa el un bilet de la sotie : "Trezeste-te, e ora 5".

11 comentarii:

Anonim spunea...

Asta a fost un raspuns pt el??...sau l-ai fi dat oricui?

Coana Zoitzica spunea...

@joker: oricui. chiar crezi ca as avea timp sa fac ceva "folositor" intr-o zi? asa macar stiu cam cum doare ca sa stiu cum dau :P

Unknown spunea...

orice barbat iti poate spune cat de dureros este, nu trebuie sa irosesti timp pretios afland :P

Anonim spunea...

haha, ce rea esti sa nimereasca onul in zilele acelea ;)

Coana Zoitzica spunea...

@no man land: crezi ca atat de dureros o sa fie ca o sa risipesc mult timp? si ce as putea sa fac cu el?

@anonim: pai care ar mai fi farmecul sa nimereasca in alta zi?

Anonim spunea...

@Little Miss

Cum sa nu fie niciun farmec?? Viata voatra nu are farmec decat in ziua aia? :P

Coana Zoitzica spunea...

@joker: tot timpul are farmec, dar atunci e unul mai special ;) vezi, voi nu intelegi prea bine cum este, tocmai d-aia ma referea la el :P

Anonim spunea...

@Little

Si care e ala? Lunarul?.. sau ala de se intampla de 1-2-3 ori in viata adicalea nascarea

Coana Zoitzica spunea...

@joker: asta ar fi o idee si mai buna. cum ar fi sa se trezerasca mister femeie, sa dea sa se ridice si sa vada doctorul intre picioare cum o/il intreaba unde da sa plece ca are un colet de livrat :)))))

Tree spunea...

Chiar si pt aceste mici motive ar trebui sa respectam femeia mai mult, sa fim mai atenti cu ea. Fara sa vedem ea trebuie sa faca mult mai multe decat noi barbatii. Dar toate astea au si pretul lor. O femeie poate invarti mult mai usor un barbat. Ar fi multe de spus dar nu vreau decat sa atrag atentia asupra unui singur lucru, RESPECT.

Coana Zoitzica spunea...

@tree: si reciproca e valabila cu invartitul ;) multi cred ca ne dam noi foarte cochete si incercam sa parem ocupate, dar rezultatul final e acelasi- noi femei si voi barbati. respect si pentru tine ca gandesti asa ;)