vineri, 15 mai 2009

Bafta Moldova

Nu pot sa nu spun BRAVO MOLDOVA.
M-a ridicat de pe scaun si m-a scos din "opinci".
Cat ar fi Prutul de rece, tot sange de roman curge si aici si acolo.



Pe mine m-a impresionat vocea, originalitatea si faptul ca a cantat in romana/moldoveneasca.
Ma bucur ca m-a scos din starea asta o melodie simpla. Le-as ura multa bafta in finala, dar sigur nu se vor opri acolo.

13 comentarii:

Georgi spunea...

cea mai tare melodie!!!ne-a placut la maxim!!!

Georgi spunea...

ca sa nu spun ca mi-a placut la nebunie costumul ei!super original si de bun gust! foarte mult my style!si combinatia de culori!!ehh, ok, si vocea, super voce! si dansul baietilor! ne-a placut totul, super misto si inchegat!un tot unitar incantator!

Little Miss Sunset spunea...

@georgi: mujer, sunt sigura ca ti-a placut. imagineaza-ti ca m-a facut sa o pun pe blog si sa rup tacerea. sper sa o si votati la concurs, pentru ca eu asa mi-am propus.
cum spunea bunica, prin vinele tuturor curge sange de razes :)

Cristian Gheorghe spunea...

Sunt sensil la capitolul Moldova. Soția mea e de acolo. Făceam vizite dese înainte de prostia cu viza. Am descoperit un popor suferind, care și-a pierdut identitatea, ținut prostește sub un bocanc străin de neam. Sper ca tânăra generație de acolo să știe să refacă ce s-a pierdut în ani de dominație sovietică, ce continuă și acum.
O țară deosebit de frumoasă, crede-mă.

Georgi spunea...

Din nefericire, pt ca Belgia nu s-a calificat, NU SE POATE VOTA DE AICI!!! poti sa-ti imaginezi asa reguli tampite??!!! Cine dracu le-o fi inventat?

Good girl spunea...

Ete mie nu'mi place in mod special, e bine? Nu dati cu pietre, e opinia mea.

Dili spunea...

OF, si mie mi-a placut, si costumasul si pofta de viata si limba si, normal, melodia care mi s-a parut f naturala. *dar au fost tare draguti cum ne-au dat si ei punctisoarele noua inapoi... in fine, nu conteaza concursul :D)

nina spunea...

Mie mi-a placut pentru ca a cantat romaneste. In rest nu m-a ridicat dupa scaun, era si greu fiinca eram dupa o zi de lupte greco romane cu covoare si mochete. Bravo Moldova, insa inca din semifinala am mers pe mana norvegienilor.

Anonim spunea...

Draguta piesa, dar mie mi-a placut finlandeza

LMS spunea...

@cristian: nu am avut ocazia, dar nici nu pot sa spun ca ma inghesui sa o vizitez. trebuie sa te cred :))

@georgi: mai bine ca nu v-ati calificat, desi turcoaica parca era din belgia, dar... imbarligate sunt caile eurovisionului.

@dili: inainte de concurs chiar vb ca o sa fie o tara nordica sau una platitoare, ca pre asi-o luasera rusii in cap, acum 2 ani la ucrainieni, apoi la ei...deci pica orice melodie din fosta urss.

@good girl: normal ca nu ne asteptam sa-ti placa. dar ce ti-a placut tie? las-o pe nuti a noastra, ca eu oricum nu prea am inteles ce spune ea acolo ...:)))

@nina: a meritat lupta, poate acum ca e totul verde, merge o hora a la moldova ;) minunatie de melodie, nu alta, a norvegienilor. pana si aia din albania, daca participa pentru ei, castiga concursul :))

@joker: noi vorbeam de muzica aici, tu la ce faci referire? ;)

Stelian Muscalu spunea...

bine ai revenit. eurovisionul nu l-am urmarit... insa imi place ca am posibilitatea sa te urmaresc pe tine aici

Good girl spunea...

Mie mi-a placut finlandeza si mi-a mai placut reprezentanta Maltei. Vocea ei. :P

LMS spunea...

@un om: am inteles ca nu ai urmarit, dar macar a reusit omu sa faca gratarul bun? il primiti in familie?

@bad girl: mujer, vocea logic, ca daca vrei sa vezi o balena esuata, ma prezint eu pe post de malul stang al dunarii. s-ar putea sa-ti placa si vocea mea ;)