marți, 19 mai 2009

Alege o tabara

Fara a incerca sa jignesc masculii de langa mine, dar, mai ales, fara a arata cu degetul, incerc sa inteleg mecanismul dupa care functioneaza barbatii. Presupun ca exista o gena care-i imparte, inca, de la nastere in boi si tauri.
Acum nu incerc sa discut despre tauri, poate voi aborda subiectul cu alta ocazie, ma voi limita la cei mai multi dintre domni, si anume, boii. Le-a spus lor cineva, in copilaria tragica, ca daca nu ai cu ce sa te lauzi, te lauzi cu banii, masinile si femeile care ti-au trecut prin pat. Pe principiul "daca nu ai nimic furmos de spus, taci naibii din gura", boul din fata unei femei incepe si se lauda cu cariera lui, de fapt un lung sir de pupat funduri si facut plecaciuni, insotit de lipsa vietii personale. Apoi se lauda cu masina lui, de preferat cam cat un tanc, care vine sa suplineasca lipsa ... creierului. Apoi se lauda cu banii lui, facuti prin munca si cariera de pupat parti dorsale. Apoi se lauda cu femeile pe care le-a dat pe spate de cand are masina si bani. Apoi .... urmeaza o mare pauza cand nu mai are cu ce sa se laude.
Prin definitie, boul este acel animal care baloseste toata viata dupa un f***i, dar nu are parte de el decat din filme si reviste (ce face seara, in baie, nu discutam).
Acesti barbati, care prin natura lor sunt boi, au unicul scop paza si protectia femelei, nicidecum perpetuarea speciei. Ei nu au cum sa inteleaga ca o masina imensa nu atrage, atat timp cat printre urechile lor bate vantul, banii nu sunt importanti decat in fata unei pitipoance, iar cariera ... care cariera, aia de piatra poate.
Ei considera ca este romantic cand iti pronunta numele ragaind sau cand iti fac o serenada din parturi sau, poate, cand iti inlocuiesc prenumele cu "FA". Dar aici deja discutam de cea mai joasa speta, si nu la ei voiam sa ma refer.
Ma refer la boul care turuie-ntruna, care se lauda, care trateaza ospatarul ca pe ultimul sclav, care, la finalul serii, invariabil, te invita pe tine, sa stai in V, doar pentru ca esti femeie.
Din pacate pentru astfel de barbati, nu au aflat ca femeia sta in V doar in prezenta unui taur si nu a unui bou. Femeia nu se aseaza-n V pentru o masina, ca nu masina o mangaie, femei nu se aseaza-n V pentru bani, caci nu banii o saruta, femeia nu se aseaza-n V pentru o cariera, cel putin nu pentru a boului.
Daca ar fi posibil pentru astfel de barbati sa aleaga o tabara, probabil ar prefera-o pe cea a taurilor, doar ca le lipseste ... echipamentul necesar sa treaca-n cealalta tabara. Si nu ma refer la ce au in pantaloni, ci la ce au intre urechi si in piept.

22 de comentarii:

Anonim spunea...

Asteptam povesti despre tauri rrrrrroaaarr :P

Dili spunea...

Miss, bate vant puternic misogin si pe la mine zilele astea. E gena muica, n-ai ce-i face. Da' sa stii ca femeia in V e o specie larg raspandita prin tarisoara noastra, si ea se inmultese prin bou; aia in X e mult mai rara si se deosebeste prin cantitatea sporita de materie cenusie.

Coana Zoitzica spunea...

@joker: am spus poate, nu ca urmeaza ;)

@dili: pai tocmai ca V-ul e larg raspandit, cand da boul peste X se comporta de parca i s-ar fi furat masina :)
asa cum ei se asteapta sa fie numai V, asa ma astept si eu sa dau numai peste boi :)))

Dili spunea...

:-)) mai bine sa fii placut surprinsa vreodata...

asdfgh spunea...

Eu inca las deschisa optiunea lesbianismului. Ca na, when enough is enough :P

Ca tot ma obsedeaza o reclama la tv lately, eu as alege TabaRama :))

Coana Zoitzica spunea...

@dili: exact, e universal valabila asta. decat sa ma astept la minuni, mai bine la nimic :)

@rox: aloo, nu noi trebuie sa alegem tabara, desi in ritmul asta o sa ... imi iau pisici (chiar daca nu-mi plac) si o sa fiu baba nesuferita de pe bancuta din fata blocului :)))

Stelian Muscalu spunea...

uau. trist, dur, dar adevarat.
roxoxox - interesanta ideea ta :-))

Coana Zoitzica spunea...

@Un Om; steliane, baga-ti mintile-n cap! pai ce tu crezi ca daca schimbam noi tabara, participati si voi :)))))?

Stelian Muscalu spunea...

a nuuuu? :-(((... mi-ai spulberat visele. nu-i frumos.
uite un link care vine perfect pe postul tau

http://www.youtube.com/watch?v=IqC9dS1mGN4&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Ezoso%2Ero%2F&feature=player_embedded

Coana Zoitzica spunea...

@stelian: uuite d-asta nu http://www.youtube.com/watch?v=UK5r6r0cSEE&feature=related

apropo, de ce toate reclamele la bere si deodorante barbatesti sunt cu femei frumoase? in reclamele pentru femei de ce nu apar niste masculi feroce, la ob de exemplu? :))))

Stelian Muscalu spunea...

fooooarte tare :-)))))))))). chiar m-*a amuzat.

reclame. pai sa vedem. barbatii intr-o reclama OB ... ar fi penibili. asta este explicatia.
nu vreau sa aud ideea conform careia femeile apar frecvent in reclamele la bere fiindca barbatii se gandesc mai des la sex decat femeile. ideea mi se pare stupida. cred ca ambele sexe se gandesc la fel de mult. difere insa modul in care o fac :-). revenind... de ce nu sunt folositi barbati??? poate si ceva lipsa de imaginatie (cu exceptia ob-ului unde am stabilit ca ar fi vb de penibilitate)

LMS spunea...

@un om: tocmai plecand de la ideea ca si femeile si barbatii se gandesc in aceeasi masura la sex, de ce barbatii sunt privilegiati prin reclame?
imagineaza-ti reclama la turism pentru romania ... plaja... soare...nisip...fara wc-uri... mare...adonis iesind din mare...hopa, s-a impiedicat de zgarda de la gat :)))

Stelian Muscalu spunea...

:-)... clar vorbim aici de o lipsa acuta de imaginatie.

ei uite ca lucrurile nu stau chiar asa de rau :-)
http://www.youtube.com/watch?v=uh3BCEaGHmw&feature=related

Anonim spunea...

@ LMS

Hai bre fii o doamna ce...pana matale si fa-o. Uite vrea si mandea sa auda cum lauzi un mascul....adica un taur.

nina spunea...

Ce facusi bre, te inconjurara baietii astia. De ce nu strigi dupa ajutor?
Fetele x, adunarea va rugam!

Tree spunea...

Dar vezi tu ca acesti boi sunt incurajati de specia femeilor in V si ele castiga tot mai mult teren deci boii prospera. Taurii pot fi considerati cei care prefera femeia X dar in caz de urgenta apeleaza si la V? Din ce spui tu exista doar 2 tipuri, boi sau tauri. Si cred ca am o mica problema. Ma gandeam ca poate sunt taur dar nu sunt, bou nici atat :) deci cred ca mai e o specie care e pe cale de disparitie si de care poate nici nu ai auzit. Cred ca acea specie se numeste parca din cate imi aduc aminte barbat. Dar cum sunt prea rari si mai greu de multumit nu prea mai au cautare.

LMS spunea...

@un om: deci mai avem o sanse, mai putem spera :))

@joker: a gentleman never tells nor a lady ;)

@nina: data te referi la DOMNII care comenteaza aici, ei sunt prieteni si nu am nevoie de ajutor; daca te referi la ceilalti, ma descurc cu vorbe intai, apoi cu trolerul si in final vine artileria grea -gasca de gagici :)))
daca e nevoie ma pot baza pe tine? ;)

@tree: sunt la mare cautare exceptiile, dar vezi tu ca se sperie uneori si se transforma in boi sau tauri. din pacate femeia-n V si boul sunt cele mai raspandite mamifere, urmeaza femeia-n X si taurul si, in final, barbatul si femeia.
nu-mi propusesem sa-l iau acasa pe individul la care faceam referire aici, asa ca nu intentionam sa fiu nici V nici X ;) doar ca el a demonstrat ca e ... un fel de cornuta si in niciun caz barbat.

Stelian Muscalu spunea...

off topic: hai sa incercam sa punem stavila escrocheriilor. daca vrei sa te implici posteaza te rog linkul promo-ului de la RS. in felul asta o sa avem cat mai multi telespectatori... adica, cu atat mai putine victime pe viitor. Multumesc

http://www.youtube.com/watch?v=4KfsIkFFgZg&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Esteliadis%2Eblogspot%2Ecom%2F&feature=player_embedded

good girls go to heaven bad girls go everywhere spunea...

Eu sunt mai nazista de felul meu si nu am decat solutii radicale. Pentru boii si junincile lor cu picioruse minunate in V, prezentati de matale in aceasta minunata postare, get your own copy of the 2009 Winchester Rifles & Shotguns Catalog. Recomand cu caldura modelul 70 Coyote Light. O bijuterie! :D

LMS spunea...

@bad girl: ma sparii mujer. gun&rifle? iesim pe strada si kilarim boi si V-uri?
o solutie diplomatica nu ai?

Good girl spunea...

Nu, diplomatia nu are ce cauta aici. Trebuie exterminati inainte sa se reproduca. :D

LMS spunea...

@bad girl: mujer, daca ar fi atat de simplu, acum mi-as luat chistaletul si as ciuriu. pot sa incep din biroul celalalt? :)))