marți, 16 februarie 2010

Una mica-n lift

Cum a început Olimpiada şi cum sunt mare fan a privitului la sporturile de iarnă şi mai puţin a practicatului, dimineţile mele încep foarte târziu. Mult prea târziu.
Cum la ora la care am reuşit să mă trezesc trebuia să fiu la birou deja, am lăsat ultimele retuşuri pentru lift.
Liftul din blocul în care m-am mutat este minunat, are atât avantaje cât şi dezavantaje pe măsură. Dacă eşti cu iubitul/iubita in lift, de la parter până la ultimul etaj sau invers, ai timp de "una mică", iar cu puţin efort si consideraţie chiar 2. Din păcate, seara, când te întorci de la un pahar de ... apă plată cu lamâie... este de preferat să foloseşti scările dacă vrei să ajungi înainte de ... vremea ploioasă.
Azi dimineaţă, cum spuneam, mă grăbeam să ajung la birou înaintea prânzului şi m-am gândit că este mai bine să mă machiez în lift. M-am gândit că moşii ce bifează la prima oră în piaţă s-au întors de mult, e deja prea târziu pentru alţi întârziaţi, deci in lift să fie.... sesiunea de pictat.
Exact când am ajuns la parte, deşi terminasem de făcut ceea ce trebuia, şi mă pregăteam să-mi bag rimelul in geantă, un vecin deschide uşa la lift.
Aţi vazut filmele acelea proaste în care unii se întâlnesc faţă în faţă, se sperie şi ţipă? Înseamnă că nu locuiţi pe scara mea. Dacă până azi dimineaţă mai erau câţiva vecini cu care nu avusesem plăcerea să mă cunosc, azi m-am cunoscut.
Şi nu oricum. Am reuşit cel mai bun ţipăt de când mă cunosc eu, iar vecinul care a deschis uşa nu s-a lăsat întrecut. Ce mai... un adevărat recital Mercury&Caballe. Au ieşit toţi vecinii pe scară şi ne-au "aplaudat".
S-ar putea spune că am ceva cu vecinul acesta pentru că a mai avut câteva ghinioane şi a început să mă ocolească, dar de azi e sigur. O să folosească scările.

7 comentarii:

Dili spunea...

mai intai ma speriasi cu aia mica din lift, apoi eram convinsa ca ti-ai intins rimelul si de aia a tipat omu', acum rad singura... :-)Frumoasa-i viata dimineata...

Little Miss Sunset spunea...

@dili: terminasem spoiala :)) doar ca ne-am speriat unul de altul si am tinut o arie :)))

Anonim spunea...

@ LMS

Sigur nu ne ascunzi si altceva ?:)

Little Miss Sunset spunea...

@joker: altceva ce? :P

Anonim spunea...

@ LMS

Hai pupa-l-as ...va uitati ochi in ochi si v-apuca tipatul ?:))

Ana-Maria spunea...

Uau...esti Speedy Gonzales cand te machiezi...cat e recordul la rimelat viteza?:)))
No , lasa ca bei o bere cu vecinu' , la vara , in fata scarii pe inserat...si dati la pace...:))

Little Miss Sunset spunea...

@joker: nu mamicule. eu m-am speriat si am inceput sa tip, iar el s-a speriat de tipatul meu si a inceput si el sa tipe :)) ce e asa de greu de grezut? am un tignal... :)

@ana: nu-s speedy, dar merg cu dricu pana la parter :))))
cu vecinu poate doar sa beau o cafea la ibric :))