miercuri, 29 aprilie 2009

Mai bine nu

Ce-o fii in capul meu de mai citesc presa, habar n-am. Ca nu prea sunt multe lucruri interesante, pentru mine cel putin, nu m-ar deranja, ca sunt scrise prost si fara verificarea informatiei, m-ar cam deranja, dar cand vad stiri importante aruncate pe ultima pagina ma apuca nervii.

Nu ma cert cu guvernul acesta, mi se pare o combinatie de ztruto-camila la mare arta. Ca ne considera pe toti niste tampiti, este mai mult decat evident. Ca suntem niste boi ca nu plecam, iar este evident. Ca sunt monunete de incompetenta, au demonstrat cu varf si indesat si vad ca nimic nu-i opreste din demonstratie.

Au inceput cu uite marirea, nu-i marirea, uite ministrul, nu-i ministrul. Au continuat cu imbecilitatea eliminarii orelor de sport din programa scolara si diminuare orelor de limbi straine, dar mentinearea unor ore precum religie, desen si muzica. Ma intreb de ce nu au fost acestea propuse pentru eliminare? Cam cata religie trebuie sa invete un copil, fortat si nu benevol? Cam cate acuarele trebuie sa consume ca sa demosntreze ca nu are talent? Cam cate timpane trebuie sa sparga sa intelegea cei din jur ca nu e Pavarotti? "Consecinta" eliminarii orelor de sport, a fost interzicerea accesului cu biciclete si role in parc. Dar cu calculatorul avem voie? Un pic de mess? Niste hi5?
Nu s-au oprit aici si se gandesc sa modifice codul fiscal. Poate pe multi ii lasa indiferent, ca nu sunt ei patroni, dar cand s-au modificat contributiile si vi s-a micsorat salariul v-a durut? Cand vi se spune ca o sa vi se micsoreze salariul cu 20% va intereseaza? Cand o sa fiti condeciati ca sa plateasca darile la stat, o sa va intereseze?

Ultima gaselnita. Coplata in sistemul sanitar. Adica matale, boul si vaca de plateste OBLIGAT contributia la sanate, spaga la doctor si asistente, o sa platesti si serviciile medicale din spitale.
Altfel ... mai bine nu.
Adica platesc o data, ca nici nu vad banii de se duc la sta, mai platesc o data sa ma bage doctorul in seama si mai platesc inca o data ce am mai platit deja??????????
Adica ma duc in spital de la 1 septembrie si daca domnul doctor nu ma baga in seama fara spaga, desi platesc de 2 ori, pot sa-i infig varful pantofului adanc in partea dorsala????
Adica cum adica suntem 4,7 milioane de tampiti de tinem in spate restul pana la 20 de milioane, inclusiv pe noi???? Din astia 4,7 cam 60%, daca nu mai mult, sunt la stat.
Pai de ce sa platesc inca o data sa merg la spital??????? Aloooo, nenea, fa ceva sa munceasca mai multi nu sa plateasca mai mult aia de muncesc.
Deci, daca iti propui sa te duci la spital si sa dai ortul popii acolo, mai bine nu, ca devii evazionist daca nu platesti darile la spital.

Mai bine nu.

10 comentarii:

nina spunea...

Breeee, nu se poate asta. Io nu cred, ce astia e de capul lor aci?

Coana Zoitzica spunea...

@nina: pai tie ti se parea ca-i controleaza cineva?

good girls go to heaven bad girls go everywhere spunea...

I'm speachless! Chiar nu face nimeni nimic??? Singura solutie e sa emigram???

Anonim spunea...

Problema nu e ca sunt prea multe ore de sport si prea putine de mate si prea multe de religie si fff putine de geogra.Problema e ca in 20 de ani nu am reusit sa punem la punct un sistem

Dili spunea...

Miss, acum cateva luni credeam ca multe sunt o gluma proasta, dar realitatea a infirmat asta rand pe rand. Nu reusesc sa pricep cum de chiar nimeni nu opreste labartarea asta a tupeului celor de sus care aproba astfel de idiotenii. Din pacate chiar aterizam vertiginos undeva sub orice prag de stima de sine si ma tem de sfarsit.

Coana Zoitzica spunea...

@good girl: cine ce sa faca? caini latra caravana trece. probabil vom emigra sau mai bine vom cere azil politic.

@joker: problema e ca au distrus un sistem incercand sa-l puna la punct. este atat de prost sistemul ca aveam si inca avem rezultate exceptionale, dar ne lipsesc activitatiile recreative.

@dili: astfel de situatii nu fac sa incurajeze extremisti sau anarhia. ma tem de ziua cand vom avea pistoale sa ne facem singuri dreptate ca in Estul Salbatic

Stelian Muscalu spunea...

eu iti propun ca varful pantofului sa-l redirectionezi. majoritatea medicilor au o parte dorsala extrem de tabacita s-ar putea sa nu simta nimic. insa tot in acea zona poti sa gasesti o tzara de sensibilitate. doamne in ce tara traim.

Coana Zoitzica spunea...

@un om: ai dreptate, dar s-ar putea acolo sa fie ocupat de cei ce ajung inaintea mea :))
minunatie de tara,nu?

Anonim spunea...

Basescu e si presedinte, si prim ministru, si judecator, si procuror, si militain sef si de toate. Ca tot ziceai de guvern, Boc e cel mai lacheu prim ministru care l-am avut vreodata!

Coana Zoitzica spunea...

@jock: boc e prim ministru????
de cand, ca eu nu m-am prins. eu credeam ca-i purtatorul de cuvant al lui baselu.