marți, 30 martie 2010

Liber la "aratat cu degetul"

Sunt inca sub socul provocat de imaginea blondei lui Bote'. Nu are rost sa pun o poza aici, este posibil sa-i iasa buzele prin monitor, dar e libera la cautare pe net. Daca mai aveam vreun dubiu in privinta "inclinatiilor" lui Bote, acum m-am lamurit. Este foarte clar ca a facut-o din nimeni o "vedeta" cu 15 minute de glorie, si ATAT.
O alta chestie care mi-a luminat ultimele zile, este declaratia unui senator ....asemanator cu "Senatorul melcilor", care pus in fata posibilitatii de a fii anchetat inchis, s-a plans de sistemul penitenciarelor din Romania; cum cei ce-l ancheteaza nu se gandesc ca intra om acolo si iese ne-om. Ceea ce noi, muritori de rand de-i alegem la 4 ani, nu stim este ca tov. senator i-a mai crescut o bila si nu poate sa stea in puscarie ca ceilalti "infractori", si sigur nu se poate apleca la dus. Desigur, cercetarea in libertate, tocmai pentru a nu suferi o trauma psihica, este valabila doar pentru senatori, deputati si rude ale lor, pentru restul, p**limea, chiar si pentru cei care se dovedesc nevinovati la sfarsitul anchetei, o vizita la Jilava este tot ce le poate oferi mai bun un stat unde justitia se face dupa ureche, bani si pile.
Am sarbatorit "Ora pamantului" cu toate luminile aprinse in casa. Daca trebuie sa salvam planeta, sa incepem de sus si nu de jos, sa semneze intai SUA tratatul de la Kyoto si apoi o sa sting si eu lumina in baie, din spirit de solidaritate cu poporul american desigur. Asta cu "salvam planeta daca stingem lumina", desi la noi e destul de periculos tinand cont ca "ultimul stinge lumina", seamana tare bine cu sloganul "nu mai bea din cutie- pe acolo au trecut sobolani, iar tu o sa mori in 5..4..3..2..". Serios acum, cati ATI murit dupa ce ati baut TEC? Poate un herpes mai mic sau mai mare, dar n-am vazut unu mort cu paharul de la dozator in mana.
Pentru ca se apropie mini-vacanta de Paste, m-am uitat pe ofertele operatorilor pentru aceasta perioada. Mi-a sarit in ochi declaratia blo-ministrei "la vara, daca cererea este mare pe litoral nu scad preturile". Dar nu aveam nicio indoiala ca este criza economica doar peste hotare, aici la noi, in Romania, vedem dimineata cum curge mierea pe trotuare si cum duduie uzinele si fabricile. Este foarte posibil ca aceasta declaratie a ministresei sa fie insotita si de decizia de a inchide granitele catre bulgari, ca ne fura astia toti turistii cu castravetii lor. Asa o sa avem o cerere crescand pe litoral nostru, dar presimt ca o sa aiba si ministreasa o oferta pe masura.
Inca nu mi-a trecut cu ziaristii/jurnalistii. Am prostul obicei de a deschide televizorul dimineata pentru a urmari revista presei facuta de Anca Florea. Pe cat de spirituala si spontana este aceasta jurnalista, pe atat de ... "saraci cu duhul" sunt "cititorii de prompter" din studio. Pentru amuzament, trebuie sa-i urmariti intr-o dimineata, dar numai o dimineata, din a doua devin enervanti.
De azi dimineata ma uit la poze cu catei.
Cu siguranta, un astfel de cadou isi doresc parintii mei. Daca nu mai dau niciun semn dupa sarbatori, inseamna ca am "nimerit" cadoul.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Missy , tu nu faci curatenia de Paste...:)))))) , ca lumea normala , cica , asa face...
Io nu-s normala...
Te-ai decis sa cumperi un catel?Boxerul din poza este atat de scump si de dragalas , ca imi creeaza sentimente de mila ca sta in cusca aia...

Little Miss Sunset spunea...

@ana: daca as face parte din "lumea normala", as face curatenie de Paste ;)
eu mi-as lua catel, da u vreau sa-l chinui si sa-l las singur toata ziua, in schimb, m-am gandit sa le fac cadou parintilor unul :))))
cum s-ar spune, ma mananca pielea :D

Anonim spunea...

Pai...bafta sa poti alege catelul nimerit....sti tu ca la alegerea asta e o chestie , ca un deja vu...si cand se intampla asta...pai ala e animalutul care e nimerit!

Little Miss Sunset spunea...

@ana: mersi mult.
sarbatori fericite alaturi de cei dragi si ai grija cu pasca si cozonacii :))

nina spunea...

Am inteles, l-ai nimerit. :)

Little Miss Sunset spunea...

@nina: mai astept putin mujer. am un pact cu mama in privinta momentului aparitiei unui catel :)