marți, 5 ianuarie 2010

Femeia si barbatii

Nu exista nicio conotatie sexuala in acest articol, asa ca doritorilor de senzatii tari le doresc drum bun, celorlalti lectura placuta.
Literatura, blogosfera si catele de la scara blocului abunda in comentarii privind aceasta relatie. Indiferent de cate carti a citit, cate continente a strabatut, cate diplome si cate premii are, de cate ori a fost nominalizata la premiul Nobel sau Oscar, o femeie nu e Femeie daca nu are un barbat langa ea.
De ce nu e femeia Femeie daca nu exista masculul langa ea, nu ne spune nimeni. Nici literatura, nici blogosfera si nici catele de la scara blocului nu au aflat secretul pentru care o femeie are nevoie de un barbat.
Carcotasii vor sari sa spun ca exista anumite nevoi ale femeii pe care doar un barbat le poate satisface.
Gresit. Aproape totul e pe baza de electricitate azi.
Cei mai putin carcotasi or sa spun ca asa s-a transmis genetic si femeia e programata sa aiba nevoie de un barbat langa ea.
Gresit. Genetica face minuni in jurul nostru.

Oare de ce are nevoie o femeie de un barbat langa ea?

Cred ca raspunsul este unul singur.... sa stea la coada la vulcanizare cand schimba cauciucurile de iarna la masina ei si sa care baxurile de apa pana in casa.

Voi aveti si alte variante?

8 comentarii:

Anonim spunea...

spirituozuuuu...si daca bea apa de la robiet si n-are masina....ha??

Ana-Maria spunea...

Da.Sa repare prin casa cate ceva si sa bata cuie pe unde trebuie prin casa , cand e necesar , sa dea cu aspiratorul , sa prepare micul dejun , sa faca cafeluta de dimineata , sa percuteze rapid la datul din gene in fata gablonzurilor si a pantofilor cu toc de 11 , sa cumpere accesorii si alte necesare pentru masina si sa le si puna in functiune , sa fie un bun copilot...si nu mai stiu.Las de o parte sfera intima...:))

Little Miss Sunset spunea...

@joker: pai....devine inutil ? :))))

@ana: deja l-ai obosit cu atatea sarcini :) o sa se aseze pe canapea, cu o mana-n pantaloni si una pe telecomanda :)))...just like Al Bundy ;)

Ana-Maria spunea...

Aaaaaaa :))) , Missy , nu-i genul...mai degraba se aseaza pe scaunul directorial cu deshtele in tastatura....incarcand si descarcand soafte...:))
Nu-s multe sarcini...si daca se ofera,pot eu pentru ca sa il refuz?pai nu si il mai si laud...ca trebuie incurajat!:)

Coana Zoitzica spunea...

@ana: ufff..norocul tau.
trebuie incurajat, normal...ca nu stii cand se mai strica ceva sau cand ti-e lene sa faci cafeluta ;)
dar de masinuta nu se ocupa? :)

Ana-Maria spunea...

Missy,ba da....pai tocami asta scrisesem ....insa nu se pricepe la mecanica , ci la chestiile electrice , la schimbat roata , la pus tot felul de chestiute pe la interior....dar partea mecanica zice pas....io-i mai zic uneori ca se aude una alta....ca eu mi-s soferul,el nu are permis de conducere si nici nu vrea sa isi ia...nu stiu de ce....
Si sigur ca il laud...ptiui,cum sa scap ce am in mana?Hehehehehe....

Nicu Lepadatu spunea...

Nu vreau sa ma ridic ca aparator al barbatilor dar se justifica si intrebarea din sens invers, de ce are nevoie barbatul de femeie. Eu zis ca este nevoia fiecaruia dintre noi de a simti pe cineva aproape cineva din sexul opus care ne poat oferi si the other perspective.

Little Miss Sunset spunea...

@ana: normal ca nu-l scapi...daca se pricepe la pilotaj, mai bine scaunul din dreapta :))))

@nicholas: bine ai venit si un an bun.
nu te grabi, vin si nevoile barbatilor, cum as putea sa-i uit? :))