miercuri, 13 ianuarie 2010

Ministerul de finante si vedetele

Probabil stiti deja si nu mai este o stire noua ca Andrei din Panam(e)a a devenit consilier al ministerului de finante.
Stirea care a umplut paginile astazi este alta. Un alt don juan de romania a devenit consilier al ministerului de finante- .....tobele se aud si apare... dan bittman.
Nu am folosit litere mari dintr-un anumit motiv.
Nu constest faptul ca au priza la public, oricare ar fi acela, dar de la prezentator tv pana la cosilier prin ministerul de finante este cale lunga.
Poate nu inteleg eu bine ideea, dar nea ministru spune ca cei 2 se vor ocupa de imaginea ministerului si a lui, dar si de problemele cu populatia.
Banuiesc ca nea ministru a scapat din vedere faptul ca nu toata populatia romaniei vrea sa afle cum se face un joint sau cum se dau cu cracile in sus muierile de la apaca.
Totodata, presupun ca nea ministru a omis ca din randul populatiei fac parte si Bogdan Baltazar, Adrian Vasilescu, Florin Pogonaru, si, deloc de neglijat, Patriciu si Vantu.
Toti cei enumerati mai sus sunt parte din populatia tarii. Acesti oameni, ca si noi ceilalti muritori de stim cat fac 2x2, putem sa intrebam ministerul de finante de cate-n luna si in stele, dar vor reusi cei 2 consilieri sa ne raspunda pe intelesul nostru? Asta in cazul in care inteleg ei ceva acolo.
Astept cu interes demersurile ministerului de finante de a o angaja pe postul de consilier de imagine pe duduia Laura Andresan, deoarece am senzatia ca a scapat din vedere un target important-barbatii.
Si cand ma gandesc ca astfel de stiri scapa in presa doar datorita notorietatii persoanei in cauza si nu datorita gafelor din ministere.

Voi ce credeti ca ar trebui sa faca ministerul invatamantului, ce copil de haur cu 1,5 clase ar trebui sa angajeze pe post de consilier de imagine?

4 comentarii:

Anonim spunea...

io pe Crudu o vreau ca dupa cum ii spune si numele o sa ia niste masuri drastice...crude:)

Coana Zoitzica spunea...

@joker: tre sa faci o cerere la nenea bittman...sa testeze omu intai :))

Cristian Gheorghe spunea...

Suntem o țară la mișto. Se tratează ceva la modul serios în România?

Little Miss Sunset spunea...

@cristina: din pacate asa este. e frumos caragiale, dar parca nu-mi doresc sa il vad la orice colt.