marți, 11 august 2009

Sexul de luni

Mereu am spus ca din viata nimeni nu scapa nef***t, pana si domnisoarele acelea batrene care ne predau pe la scoala sau liceu mor impacate. Viata le-o trage la toti.
Dar cum este cand incepi sa faci sex de luni dimineata si o tii asa toata ziua?

Plec, eu, luni dimineata la servici, cu cheful aferent unei zile de luni si cu tragerea de inima pe care o am, de obicei, dimineata. La scara, contabila respectabila a blocului ma intampina cu o privire de genul "uite-o si pe rapandula asta". O salut politicos analizand, ca de fiecare data cand o vad, kilogramele de zorzoane atarnate de ea (sa nu o ia vantul, banuiesc) si curcubeul de culori intins pe fata. Nu primesc niciun raspuns la salutul meu, drept pentru care ii urez, in gand, toate cele bune pe ziua de luni.

Drumul spre birou e plin de taximetristii carora le-au cumparat mamele lor sosea, dar fiind luni, sunt si scumpii provinciali cu o singura banda in oras de nu stiu pe unde sa o apuce. Livrez un alt set de urari de bine si saptamana usoara, tot in gand ca nu am chef sa ma cert cu toti prosti dimineata.

Ajung la birou si colega ma intampina cu un anunt tocmai bun de luni dimineata. Isi da demisia. Acum? Cand vreau si eu concediu? Minunat, mai ceva ca pe vremea lui Mihai Viteazu, legata de glie cu forta. Bine-nteles ca-i urez toate cele bune, iar in gand... mult sex.

In nota obisnuita a unei zile de luni, deschid mailu-ul sa verific daca am ceva important acolo. Supriza. Banca ma anunta ca din teancul de hartii depuse la ei, multe in mai multe exemplare ca le-au mai ratacit ei p-acolo, trebuie sa schimb o hartie. Nimic grav pana aici, dar hartia trebuie schimbata la notariat. Alti bani, alta distractie. Mult sex pentru banca respectiva.

Revin la birou si primesc un mesaj pe mess. Cum nu am conturi pe site-urile de dating, ma gandesc ca vine de la o cunostinta. S-a mai intamplat sa dau ignore si erau cunostinte cu nick-uri ciudate. Nu ma strezes rau si raspund la mesajul venit de la o EA. Concluzia? Daca pana atunci am oferit sex pe banda rulanta la toti cei intalniti in cale, venise randul meu sa primesc. Cum curiozitatea face casa buna cu diplomatia, nu dau ignore din prima si mai discut cu duduia. Se pare ca inclinatiile mele sexuale nu au fost multumitoare pentru ea, drept urmare, insista sa ...
Eu consider ca am mintea deschisa, nu am nimic impotriva experientelor, doar ca eu am trecut de .... varsta si experiementat. Initial, nu am vrut sa ranesc un "suflet pribeag", plus ma gandeam ca daca-i fac urari de luni s-ar putea sa-i placa si sa mai vrea, dar mi-a trecut cand m-a rugat sa o ajut sa termine. In prima secunda m-am intrebat "ce sa termine", ca apoi sa .... enjoy the silence :)

Plec de la birou direct la prietena mea stomatoloaga, pentru o chestie minora la o masea si niste barfe la colt de Rahova (acolo e cabinetul, pe un colt, in Rahova). Dupa ce astept cateva minute bune pe o canapea, timp in care mai mult motai decat sa privesc la televizor, sunt invitata pe scaunul ... scaun. Chestia minora se transforma in chestia majora in momentul in care realizeaza ca nu-mi tine anestezia. Ca nu prinde anestezia nu mai e un secret pentru ea, dar ca am ceva sub masea, in gingie, intre radacini e deja S.F. Cum nici eu nici ea nu suntem oameni obisnuiti, adica eu am o gramada de S.F.-uri la masele, iar ea este amatoare de S.F.-uri, cum e seara si aproape adorm pe scaunul ei galben, imi face o propunere indecenta. "Hai sa taiem gingia si sa scoatem ce e in ea".
Ati vazut cum se prelinge Tom in desenele animate cand se loveste de o usa? Asa am facut si eu pe scaun cand am vazut bisturiul. M-am prelins dar de livrat .... am livrat pana mi-a infipt aspiratorul in gura si nu am mai putut sa vorbesc, asa ca am continuat in gand. Norocul nostru, al meu mai ales, dar si al ei, ca livrarile mele nu i-au afectat munca la maseaua mea. Din cand in cand, in general cand sunt eu pe scaun, mai facem si sex oral, urari de bine pana la sarbatori, asa... ca intre prietene.

Ca sa inchei seara cu cea mai buna partida de sex, plec de la cabinet spre casa, iar in colt la Margeanului e o ... hai sa-i zic masina, cu usile deschise si manele la maxim. Nimic de comentat pana aici, dar masina era fix in mijlocul strazii. Il rog, politicos pe un ... "domn" sa inchida usa de la masina pana trec. A inchis usa cu organul din dotare. Pentru ca ma durea maseaua si eram de dimineata numai intr-un sex, ceea ce-mi cam ajunsese, nu m-am mai putut abtine sa nu particip si eu la orgie. Drept pentru care, imi cer scuze celor care s-au aflat aseara in coltul respectiv... in general fac sex mai cu perdea :)

37 de comentarii:

Anonim spunea...

Breeee ce om esti...lasasi fata aia "netermenata" :))...o sa te ajunga ...ai sa vezi ::P

Little Miss Sunset spunea...

@jokere: data viitoare o sa stiu si o sa o "termin" doar ca sa nu m-a junga si pe mine :P

Dili spunea...

Aoleo, si cand o sa-ti dea concediu acum????
Si fetei aleia, nici macar un link nu i-ai dat in incheiere? Auzi, macar faceai si tu o poza cu aspiratoru' ala sexos de la dentist in gura, c-avea fata material vreo saptamana :P

Bai, si aia n-auzise ca e post?

Little Miss Sunset spunea...

@dili: concediu la pastele cailor mai vad, asta daca nu ma imbolnavesc subit ;)
nu i-am dat un "link" de incheiere ca e post :P

Georgi spunea...

macar nu te poti plange de monotonie!!:)

Little Miss Sunset spunea...

@georgi: nici n-as indrazni, doar ca as exclude partea cu stomatologul ;)

Dili spunea...

Miss dar de dus o dusesi in ispita huh?
hai ca facem rost de un medical ceva, betia aia la mare trebuie infaptuita nene.

Little Miss Sunset spunea...

@dili: asa sunt eu, ispititoare :P
o betie tot tre sa trag, ca tot ma chinui de cativa ani si nu-mi iese, desi unii au tot sperat :))))

Anonim spunea...

esti dilie rau fata. tu ai ceva cu bancile si cu maselele, dar nu recunosti

Little Miss Sunset spunea...

@anonim: eu n-am nimic cu ele, ele au ceva cu mine :)))))

jock the rock spunea...

azi e marti! mai e ceva de futut?

Little Miss Sunset spunea...

@jock: tot timpul e ceva de futut, dar martea se schimba pozitiile :P

Anonim spunea...

@ LMS

Stai sa-mi umezesc destele sa dau pagina la pozitia nr ...?

Ana-Maria spunea...

May Missy draghe...azi stai capra sau ce?:D
Naspa fututul asta in dunga,eu asa ii spun....prefer fututl pe bune...decat sexul de luni....cu toate ca si eu am zile cand numai sex de asta servesc,ca si tine,exceptand stomatologul...ptiui,drace!
Hai,fata draga...ca iasa el soarele si la tine pe strada si atunci sa nu uiti s atraiesti din plin,cu sex d-ala adevarat...:)))))
Sa auzim numai de bine!

Little Miss Sunset spunea...

@joker: pai daca ti-ai umezit degetele..oi avea tu ceva in gand :P

@ana: azi mai putin cu oralul, ca doar am fost la stomatolog...azi sunt cu degetele prin aer, ca doar nu ma potolesc cu uan cu doua :))))
de sexul celalalt nu povestim aici, inca.... :)))) cine stie ce va fii maine? ;)

Nina spunea...

Vai ce porcarii vorbiti voi oamenii mari. Pe mine m-a invatat mama sa nu spun sau sa fac sex in public. :)

Little Miss Sunset spunea...

@nina: ai venit la pomul laudat si cand colo noi vorbeam banalitati :))))
noi, oamenii mari, mai spunem si mai facem si in public :))) lasa ca o sa cresti si tu mare :P

Anonim spunea...

@ LMS

si inca ceva ....dupa cum suna titlul, putem trage concluzia ca asta este "episodul pilot" la o rubrica cel putin saptamanala?? :)

Little Miss Sunset spunea...

@joker: ma intarati cum te-am intaratat eu cu desenul? ar putea fi o rubrica saptamanala sau bi-lunara :P

Stelian Muscalu spunea...

un episod fierbinte din viata ... tuturor

Little Miss Sunset spunea...

@omul: ce e fierbinte p-aici ca eu nu m-am prins? alooo, steliane, aduna-ti imaginatia de pe campii ca nu fu nimic cu doamna de pe mess .... sau mai stii? :P

Anonim spunea...

@ LMS

da' de ce nu bi-saptamanala :P

nekunoscut spunea...

orgasmu'?orgasmu' unde e?dupa atata munca..:))

Little Miss Sunset spunea...

@joker: fie cum o fi, numai "bi" sa fie,nu? :P

@nekunoscut: in sfarsit o intrebare pertinenta, ca toti s-au oprit la sex.
orgasmul a fost azi dimineata, cand am mancat cei mai buni cartofi prajiti din lume, sau poate mi s-au parut asa dupa cele 36 de ore de nemancat :)))
bun venit p-aici.

Anonim spunea...

@ LMS

pai "bi" ca de doua ori..e mai bine ca o singura data, nu :)))

Dili spunea...

io-s nelamurita; am inteles ca voua va place porcos, dar de ce 36h de ne-??? Si gagica de pe mess stia de cartofi????

Little Miss Sunset spunea...

@dili: pai a intervenit problema cu dintii si nu am putu manca.
ce legatura are orgasmul si cartofii mei cu gagica de pe mess?

Little Miss Sunset spunea...

@joker: mare adevar graiesti :))))

Dili spunea...

Of saraca de tine...
Legatura? Pai daca stia fata ca tu mancasesi deja cartofi si prajiti dimineata se orienta si ea la colega nu la tine, sau macar aducea castraveti ca garnitura. Sau se oprea la chelner. Sau aparea aseara. Sau cu o pulpa la gratar. gata, tac.

Little Miss Sunset spunea...

@dili: tu stiai ca mi-e foame sau din greseala ai vb de pulpa si castraveti murati?
iar merg la dentist, deci maine dimineata o sa am un mic dejun al campionilor- cartofi prajiti cu castraveti murati :)))))
cuvantul de verificare e ..... expula :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
scuze de vocabular dar asa scrie :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dili spunea...

Draga mea Missulica, eu nu vorbeam de castraveti murati si nici de pulpa prajita, cuv de verificare ti-o confirma, dar daca tu vrei asa - pofta buna :-)))

PS: vezi maine sa nu mai uiti aparatul de pozat sa te vad cu furtunu-n gura. Ai grija ce-ti aspira pretina.

Dili spunea...

PPS: era cu "ex", ce te bucuri? :D

Anonim spunea...

dar știu că nu te plictisești, cel puțin dpdv sexual. Să ne mai povestești :)

Anonim spunea...

Loca, vezi că te așteaptă la mine ” Blogul de Aur”. :)

Coana Zoitzica spunea...

@dili: pai ma gandeam ca daca e cu "ex" ar trebui sa intre in manualul de istorie :))))))

@cristian: cum sa ma plictisesc? primesc si premii vad ;) mersi mult

Tree spunea...

La mine s-a rupt freza aia nenorocita pe canal si doctorul s-a tot chunuit sa o scoata. Imi trecuse si anestezia si tot. Durere? Pot sa spun ca am fost toate culorile la fata, alb ca varul, rosu, albastru...Intr-un final sa-l opresc ... ca omul era perseverent, a trebuit sa-i trag una in bijuterii dupa care linsite.... Si cum ai zis tu de Tom asa m-am prelins si eu de pe acel scaun. De atunci prind bulgarii si imi este frica sa mai ajung la stomatolog sa nu imi monteze altul o antena si pt unguri. :)

Little Miss Sunset spunea...

@tree: norocul meu ca n-a trecut anestezia, ca doctorul meu n-are bijuterii :)))) dar are niste ..... :P
tu astepti pana iti pune unu parabolica sa prinzi toate canalele?:)))