marți, 16 decembrie 2008

O oferta gratis de la BANCA



Prinsa in traficul din Bucuresti, numaram pana la infinit si inapoi si iar pana la infinit (si acum am numarat, ca sa nu scriu despre cum se circula prin Bucale)si cand sa o iau inapoi spre zero, suna telefonul. Si dai si vorbeste la telefon, ca doar nu aveam nimic mai bun de facut, si, din una'n alta, prietena imi povesteste cum nu se mai obtin credite la banci si ca cum nu mai au oamenii bani de sarbatori.

Pana aici nimic nou, ca doar asta spuneam si eu ieri, dar dupa ce termin convorbirea, ajung acasa si gasesc un plic mare...de la banca. Stim cu totii ca plicurile mari de la banci si fisc nu aduc vesti bune. Deschid speriata si cand colo o oferta extraordinara. Un credit de 17.000 Roni (170 milioane pentru cei neadaptati la roni) cu NUMAI 602 Roni ( 6 milioane tot pentru ei) pe luna. Dupa prostul obicei, iau calculatorul si calculez frumos (asta ca sa va scutesc pe voi de efort) si vad ca, in final, ar trebui sa platesc cam 36.000 roni (360 milioane). Din nou, nimic iesit din comun pana aici, doar ca nu ma opresc cu calculele aici si vreau sa vad cam care este dobanda. Suprize, suprize....dobanda este 42.5% pe an. Pai la asa oferta, ma duc la camatari...ca la ei e simplu, platesti sau o b***sti (iar vorbesc ca la usa cortului, dar incerc sa ma pregatesc pentru momentul respectiv).
Nu am solicitat niciun imprumut de la banca respectiva si chiar consider ca asta este hartuire. Plus ca oferta este mincinoasa, pe undeva scria dobanda 19.9% pe an, dar asta este alta discutie.
Am spus cumva ca scriu acest post de la banca???? Nici gand. Voiam sa va ofer si voua una din miile de oferte atractive de sarbatori. Si cand ma gandesc ca sunt unii care accepta si asa....

Niciun comentariu: