miercuri, 2 septembrie 2009

Anastacia - THE VOICE

Anastacia si nu Anastasia, ca nu e personaj de desen animat, a cantat aseara la Bucuresti.
Daca femeia asta, ca e femeie si nu pitipoanca, are ceva asta este VOCEA. Nu face show, nu are aere de diva, stie sa glumeasca si canta.



Din pacate, romanul nu stie cam cum e pe la concerte. La Madonna, se asteptau ca toate cele 60.000 de suflete sa fie langa scena sau chiar pe scena cu ea. Cei care nu stiau ce face Madonna in concert, adica mai mult show decat cantat, s-au cau bosumflat si au inceput sa injure si sa plece inainte de finalul concertului.

Ei bine, aseara, cei care doresc sa vada un concert LIVE, au avut ocazia, dar au ratat-o.
Cum a fost aseara?

Concertul trebuia sa inceapa la 20.00, dar accesul in sala a fost permis de la ora 19.30.
Biletele erau cu locuri, fiind vorba de Polivalenta. Accesul in sala a fost permis cu sticle, mancare, aparate foto semiprofesionale...doar bomba sau pistol nu aveai voie, in rest orice. Asa ca vine romanul, isi ia floricele si chipsuri, se cearta pe locuri si se aseaza frumos in banca lui, ca doar venise la teatru.
Terenul din mijlocul salii a fost impartit in Zona A si Zona B de un gard amarat. Distanta de la scena pana la gard era de maxim 15 metri....oricum o puteai vedea pe Anastacia din toate colturile foarte bine. Desi nu mai existau bilete in Zona A, nu s-a permis accesul acolo nici dupa inceputul concertului, decat daca erai iute de picior, asa ca femeia a vazut in fata ei un ...tarc aproape gol. In timpul spectacolului, organizatorii mirifici, au introdus toate exponatele de la Antipa si toate rudele in zona A, astfel ca pana la finalul concertului s-a mai populat ceva.
Dar asta tine de organizare, si noi, romanii, suntem cei mai tari la capitolul asta.

Revenind la concert, media de varsta a spectatorilor a fost undeva la 30 de ani...adica toata familia, mama, tata si copilul. Foarte multi familisti, cu floricele si suc si curu lipit de scaun.
In rest, nu show dar muzica si voce. Live.
Chiar daca s-a inecat la a 2 melodie si nu a mai reusit sa o cante pana la final, s-a tinut de promisiune si a cantat-o mai tarziu. A cantat cat au tinut-o plamanii, a vorbit cu publicul, a ras si ne-a facut si pe noi sa ne simtim bine.
A raspuns la bis-ul solicitat la finalul concertului, dar, spre deosebire de Madonna, unde toti s-au plans ca nu a dat un bis...aici s-a certu bis. Si ce bis.

Si da, am ajuns langa scena. Si da, arata FIX CA IN VIDEOCLIPURI SI POSTERE.....adica FOARTE BINE.

Tot respectul meu pentru aceasta femeie care, acum aproape 6 ani, a fost diagnostica cu cancer la san si are o energie si o pofta de viata iesita din comun.

4 comentarii:

nina spunea...

Ce fericita tre' sa fii tu ca te duci la toate concertele astea, asa-i?

Little Miss Sunset spunea...

nu's mujer, ca a fost metallica de 2 ori la noi si nu am ajuns la ei...recuperez acum :))

Ana-Maria spunea...

Missy,ei asa da cronicuta de concert...ma bucur ca ai ajuns la concertul ei,al Anastaciei...imi place cum canta si o apreciez mult!
Bravo tie!Aici chiar te invidiez!:)

Little Miss Sunset spunea...

@ana: chiar ai de ce sa ma invidiezi..a fost unul din CONCERTE..si femeia asta chiar le are cu microfonu si cantatul :)))