vineri, 10 iulie 2009

Hepatita, stomatologul si PR-ul

Nu-mi place sa ma folosesc de prieteni, asta daca pot sa folosesc o astfel de formulare. Cand spun asta ma refer sa ma folosesc de serviciile lor, de invatatura lor, si da, de prietenia lor. Eu inteleg altfel prietenia, dar nu despre asta este vorba.
Acum 2 saptamani, bunicii mei au aflat cu stupoare ca au Hepatita C. Analize peste analize, platite din buzunarul lor, ca deh, sunt pensionari si-si permit, controale peste controale, tratamente si raspunsul la intrebarea "de unde?" - "de la stomatolog". Aici puteti citi modul in care se trasmite hepatita, nu cred ca trebuie sa mentionez ca bunica nu se drogheaza, iar bunicul nu este fan tatuaje.
Dupe descoperire, au mers la cabinet sa-l anunte pe medicul stomatolog ceea ce s-a intamplat. Dupa ce li s-a spus ca e posibil sa se fii tratat in alta parte, au fost invitati afara.
Tot acum 2 saptamani, in timp ce mancam o salata, mi-a cazut o minunata plomba de la o masea.

Lipsa plomba ...... hepatita....... albinuta (nu trebuie sa explic ce este) ..... hepatita ..... albinuta .... eu.

Din cele 3 variante, am ales sa sun o prietena, stomatoloaga deh. Macar stiu ca atunci cand ma va tortura cu albinuta, pot sa o injur relaxata, asa, ca intre prieteni.
Ideea de a apela la prieteni, pentru un serviciu, ar trebui sa fie ultima varianta in secolul acesta.
Nu este .... nici nu stiu ce cuvant ar trebui sa folosesc ..... moral/etic/normal/drept/de bun simt/ si cum mai vreti voi, ca un serviciu pe care il platesti, la un cabinet particular, in loc sa te faca bine sa te imbolnaveasca mai rau. E adevarat ca pe bunici nu-i mai dor dintii, dar ...
Aratam cu degetul la cei care se folosesc de pile si relatii pentru a obtine ceva sau a castiga ceva, dar asta facem si noi.
Mergem la prietenul cu barul, sa bem mai ieftin, mergem la amicul cu pensiunea sa dormim mai ieftin, mergem la prietenul cu cabinet sa ramanem sanatosi.
Culmea este ca acel stomatolog arata la randul lui cu degetul, dar nu-si vede jegul si nici solutia de dezinfectare de sub nas.

Ca tot vine week-end-ul, am pregatit un afis cu reclama pentru cabinetul infestat.
"GRATIS INFECTAM CU HEPATITA C".
Daca aveti propuneri, le astept bucuroasa.

11 comentarii:

Anonim spunea...

Bai nu-mi vine sa cred!! Legal nu le poti face nimic? Nu ai nici o fisa de consultatie, sau vreun bon pentru servicii prestate?
E foarte adevarat ca e aproape imposibil de demonstrat ca s-a intamplat la ei (stomatologia cu pricina).
Imi pare rau!
HEPATITA C CAPATATI DACA DINTI VA REPARATI

Little Miss Sunset spunea...

@joker: cam cati stomatologi iti dau bon fiscal?

Lup the Heavy Metal Dude spunea...

Chiar daca iti da bon fiscal, cum dovedesti?

Ei... nu-i asa grav sa iei hepatita c de la un necunoscut. Cum ar fi sa iei o boala venerica de la cea (sau cel, dupa caz) cu care imparti acelasi pat? :))

Anonim spunea...

@ LMS

Un motiv in plus sa-l solicitam

asdfgh spunea...

Lup - ar fi dovada celor care odata erau niste simple banuieli? :))

LMS - ceva tot trebuie sa faci. Da-mi mie adresa ca umplu netul cu reclama ptr ei! De morti si de raniti si numai de bine! Uoff..

Ana-Maria spunea...

Sa mor de nu merita sa se dea voie la detinut bazooka,asa cum detii o pisicuta sau un catelus...si sa vezi atunci,cu bazooka in brate,cum se comporta toata lumea,nu te mai da afara,te trateaza cu respect si asa mai departe...
Imi pare rau de bunicii tai!

Lup the Heavy Metal Dude spunea...

Rox - cam asa ceva, cartitudinea era ca o facea, banuiala era ca n-o ducea capu' s-o faca cum trebuie.

Lup the Dude spunea...

Sunt nesimitit, imi fac reclama, mi-am facut blog :|

Stelian Muscalu spunea...

Super oferta de vara... la o fiecare plomba primiti gratis si un virus

Dili spunea...

O Doamne, imi pare rau pentru bunicii tai, uite asa i-a spus si mamei mele un doctor, cica "cucoana, ai avut hepatita C, stiai?"?!?! Si mi-aimamintit si de experienta mea cu un cabinet particular de analize, imi iesise hepatita B si eu eram insarcinata, sa cada cerul pe mine, si cand am fugit la dr de famiulie exact asta mi-a servit, ca sigur am fost la vreun dentist si de-acolo m-am procopsit. Pana la urma erau testerele expirate si nu aveam nici cucu, asa ca le sugerez bunicilor sa faca analiza cantitativa pt hepatita C, nu cea calitativa, poate totusi s-a inselat dr.... desi la amandoi sunt slabe sanse :-( Imi pare rau, de facut nu prea ai insa ce face :-(((( decat muuuuuuuuulta publicitate negativa. Curaj!

Coana Zoitzica spunea...

@rox: mersi mult, eu umplu cartierul ca d-aici au clienti :)

@ana: se vor face bine, dar intre timp ma gandesc si eu serios la o kalasnikov.

@omule: dar un dinte gratis nu ar putea avea la oferta in loc de virus?

@dili: au facut testele la 2 centre, plus babes si toate spun acelasi lucru.
o sa ajungem sa traim intr-un bol de sticla, daca vrem sa mai apucam ziua de maine.

@lup: spor la treaba cu blogul.