joi, 30 iulie 2009

Schumacher Reloaded

Cam asa se poate numi intelegea dintre Ferrari si Schumi.
In urma accidentului, stupid, pe care Massa la suferit in calificarile de la Hungaroring, pilotul Ferrari a devenit indisponibil pana la finele sezonului.
Cum scuderia nu putea sa ramana intr-un singur picior, adica doar cu o masina si un pilot bun, au apelat la Schumi.
Va fi foarte interesanta revenirea lui. Nu cred in revenirile spectaculoase. Nici in muzica, nici in sport.
Nu am fost, nu sunt si nici nu voi deveni fan Schumi, jos palaria in fata premiilor castigate de el, dar sa revi in F1 dupa ce te-ai retras nu tocmai in glorie ....big mistake.
Cred ca abia acum F1 devine mai interesant. Toti tineri vor fi intimidati de titlurile castigate de Schumi, Alonso va deveni mai motivat in lupta, iar daca revine si Villeneuve pe circuit ... "marele circ" se va transforma in "marele cimitir al elefantilor".
Am mai spus ca poate ar trebui sa tin cu Button sau Webber ... poate asa are sanse si Alonso la titlu????

P.S. Am o mare nelamurire. Unde naiba i-a gasit Televiziunea publica pe nenea Micky Alexandrescu si pe Victor Bonifaciu? De ce ii mai lasa sa comenteza F1? De ce pe banii nostrii nea Micky se plimba pana la circuit, pentru ca apoi sa spuna lucruri pe care poate sa le spuna si din studioul din Dorobanti? Nu stiu daca ati urmarit vreodata o cursa de F1 si ati avut rabdarea sa nu schimbati pe nemti. Comentariile lor sunt de genul:
"Vicky: mda .... prietena lui Hamilton (n.m.- cantacioasa mulatra din Pussycat Dolls) e o piesa buna ... hahaha
Micky: mda Victor. Pilotii sunt privileagiati, numai fete frumoase pe langa ei.
Vicky: radio team (n.m. -transmisia radio dintre pilot si stand, moment in care ar trebui sa fie liniste, cam ca atunci cand se canta imnul de stat)
Micky: Victor, aseara, in lift, m-am intalnit cu Alonso, nu vreau sa para ca eu ma intalnesc cu toata lumea, dar s-a intamplat in lift, eram in papuci, ma duceam la sauna sa ma intalnesc cu Ross Brown (n.m.- un fel de "the best of the best in F1") si sa discutam strategia pentru cursa de azi, si, pentru ca ma cunosc cu Alonso de cand participa in cursele de karting, l-am intrebat ce strategie are pentru azi, daca schimba 2 seturi sau 3...
Vicky:... a fost team radio ....
Micky: .... de cauciucuri ... Ce spui Victor? A fost team radio? Din pacate, eu de aici, de la fata locului, nu vad ce transmit televiziunile."
Concluzia: 2 monumente de nesimtire, aroganta si prostie. Unu nu vede ce se spune, iar altul nu aude ce se vede. Noroc cu porstii de platesc abonamentul obligatoriu la TV ca altfel nu stiu daca reusea Micky sa ne mai spuna din studio ca nu vede ce se spune.
P.S.S- n.m.= nota mea :)))

9 comentarii:

Anonim spunea...

Sa stii ca e mai complicat decat la fotbal.Aici chiar trebuie sa stii ceva detalii tehnice cand comentezi si probabil aia doi Muppets sunt printre putinii

Little Miss Sunset spunea...

@joker: e un pic mai complicat, dar nu-ti trebuie politehnica sa comentezi F1. tocmai de accea spun ca, daca tot te dai mare comentator de la fata locului, cand e team radio, toata lumea tace, deci macar te uiti la cei din jur si taci si tu, ca doar aia nu tac de prosti.
nu jignii muppetsi, astia sunt mai mult oposumii din ice age :))))

good girl spunea...

Ia nu te lua nici tu de oposumi, ca aia sunt isteti. :P
Poate ca nu ma pricep eu la "chestii d'astia" de formula 1, insa un lucru e cert, nici micky & vicky nu se pricep neam. Singura problema ramane ca ei sunt platiti din bani publici.

Little Miss Sunset spunea...

@bad girl: da nu iau de oposumi... asa este, nu seamna, ca aia sunt haiosi macar :)))))

Anonim spunea...

@LMS

Nuuu..in niciu un caz aia erau super simpatici

nina spunea...

Ce dor imi era sa dezbati matale aci ceva legat de F1. Hai sa vedem ce-o sa fie.

Little Miss Sunset spunea...

@joker: bina mai oposumi sunt haiosi, comentatori sunt dizgratiosi, ok?

@nina: nu am fost suprinsa deloc de decizia asta. schumi a spus ca va sari in ajutorul ferrari oricand e nevoie.
da matale nu comentezi?

jock the rock spunea...

si eu zic ca trebuie sa ai habar de motoare, pistoane, cilindrii, tipuri de benzina, plus un pic de sarm ca sa comentezi F1!

Coana Zoitzica spunea...

@jock: si sarm ... ceea ce nenicii nu prea au. sau te refereai la alonso? ;)