duminică, 6 februarie 2011

Cum se cuceresc femeile

O specie total aparte, dar care necesită o atenţie deosebită şi multă dragoste, asta sunt femeile.
De ani de zile, bărbaţii încearcă să înţeleagă cum să le cucerească, ce trebuie să facă şi cum. Lucrurile au evoluat, iar maculatura pe care o ţin părinţii între 3 lemne atârnate pe perete nu mai foloseşte la nimic. Când spun maculatură mă refer la cărţi. A dispărut romantismul din cărţi, a apărut feisbucul, iar pentru a cuceri o femeie trebuie să te adaptezi vârstei.
Dacă ai 15 ani, o femeie  fată este dată pe spate de dungile de la pantaloni. Exact, trebuie să ai cei mai "şmecheri" pantaloni de trening, obligatoriu cu 3 dungi pe margine, şi cât mai multe înjurături în repertoriu. Dacă eşti cel mai tare din curtea şcolii, ai câştigat.
La 20 de ani, alergi după femei de vârsta ta şi treningul nu mai este necesar. Trebuie să ai nădragii cu turul cel mai jos, să ţi se vadă boxerii, să ştie femeia că ai scăpat de chiloţeii de bumbac cumpăraţi de mama. Cu cât mai jos nădragul, cu atât mai tare, trebuie doar să reţii că nimănui nu-i place să vadă gaura. E vârsta la care se caută, aşa că e destul de greu să fie un câştigător.
La 25 de ani, o poţi da pe spate cu poezii şi plimbări romantice sub clar de lună. Pantalonii trebuie să fie cât mai strâmţi pe dorsal, indiferent de cât de incomozi sunt în faţă. Aşa cum baba suferă la frumuseţe, aşa trebuie să sufere şi moşul la "strâmtoare".
La 30 de ani e obligatoriu să ai un costum bun şi o cravată asortată. E foarte important să impresionezi femeie cu reuşitele tale, nu cu ale altora, înjurăturile nu mai sunt apreciate, iar poeziile sunt pentru pămpălăi.
La 40 de ani, o impresie foarte bună o face postul pe conducere. Ne contează ce, post de conducere să fie, fie ca e un tractor, o fabrică sau o bicicletă, pe cartea de vizită să scrie "manager". Costumul e încă la modă, deşi pantofii de golf pot impresiona într-o măsură foarte mare, când sunt văzuţi în şifonier şi nu purtaţi pe stradă.
La 50 de ani, trebuie să ai un cont destul de mare cât să impresionezi fetele, deşi farmecul personal mai poate face mici ravagii.
La 60 de ani ... contul bancar.
La 70 de ani ... contul bancar.
La 80 de ani ... tubul de oxigen e singurul de care trebuie să te ţii cu dinţii. Oricine ştie că o femeie ţi-l poate sufla într-o clipă lăsându-te fără suflare.
Greu? Este atât de simplu să cucereşti o femeie, dar pentru a nu fi acuzată că sunt misandră, mâine vă spun cum se cuceresc bărbaţii.

2 comentarii:

Georgi spunea...

aplauze!hai ca am inceput ziua razand din cauza ta!

Little Miss Sunset spunea...

@georgi: mujer, nu te cert ca ai inceput ziua la ora 13 ;)
dar ce am facut de ai ras? :D