luni, 7 februarie 2011

Cum se cuceresc bărbaţii

Încerc să continui lecţiile de ”educaţie rutieră“, adică orientarea în timp şi spaţiu în căutarea  masculului beta. Ştiu că mamele, şcoala, societatea te învaţă să cauţi masculul alfa, dar tot mama, şcoala şi societatea ar trebui să-ţi spună că masculul alfa e luat de mult, aşa că trebuie să te mulţumeşti cu beta.
Sunt puţine lucruri pe care trebuie să le ştie femeile, cele din zilele noastre, despre cum se cuceresc bărbaţii.
La 15 ani, o fustă un pic mai jos de fund este tot ce trebuie. Dacă se mai poate afişa şi un zâmbet tâmp, deja bărbatul băiatul este cucerit.
La 20 de ani nu se schimbă nimic, o fustă scurtă e suficientă şi dacă apare şi zâmbetul ... victorie. Desigur, nu-ţi doreşti orice "puţifrici" cu mărunţiş în buzunar, aşa că acum trebuie să înveţi să taci inteligent.
La 25 de ani, tot fusta până la fund şi tot zâmbetul tâmp. Dacă ai învăţat să taci inteligent, la vârsta asta trebuie să înveţi să-ţi laşi părerile acasă. Poţi să ai cel mai mare IQ posibil, dacă ai fusta mini, niciun bărbat n-o să te mai asculte.
La 30 de ani, deja ştii că nu contează ce păreri ai, nu contează ce IQ ai, iar fusta ar trebui să mai coboare puţin, doar nu vrei să fii penibilă. Nu-ţi permiţi să fii cârcotaşă şi să-i cauţi nod în papură, aşa că nu renunţa la zâmbetul tâmp.
La 40 de ani, dacă mai ai fusta tot până la fund, o să faci fericiţi mulţi bărbaţi ... psihiatri. Dacă ai mărit fusta, cu siguranţă ai redus cerinţele. Ştiu că e trist că renunţi la bărbatul ideal, dar el e câteva rânduri mai sus, unde se râde şi se poartă fuste până la fund.
La 50 de ani, sper să fi moştenit ceva până acum şi să mai speri la un Fernando-Juan-Carlos-Miguel-Hermano-Corazon-de-Bucuresti.
La 60 de ani, dacă nu te cheamă Israela, ocupă-te de nepoţi.
La 70 de ani, dacă nu ai învăţat să croşetezi până acum, să-ţi fie ruşine. Ai stat cu fusta până la fund toată viaţa şi acum nu ştii să faci un ciorap.
La 80 de ani sper că nu-ţi cauţi un coşciug până la fund.

Să aveţi "succesuri" şi să ne povestiţi şi nouă aventurile.

2 comentarii:

Mircea Popescu spunea...

E, sa nu exageram. Are si decolteul importanta lui.

Little Miss Sunset spunea...

@mircea popescu: bun venit.
cine ar indrazni sa neglijeze "puterea" decolteului? face adevarate minuni :)