miercuri, 14 octombrie 2009

Lista de cadouri

Asa cum spuneam aici, toata nebunia cu achizitionarea unei case a luat sfarsit. Fiind pe valul alergaturii, am inceput sa caut mobila si am tinut-o asa, week-end de week-end prin magazine, pe la Ikea, pe la Mobexpert, pe la Elvila, pana cand am primit o caldare cu apa rece peste ochii.
Intrebata fiind ce fac in week-end, am raspuns ca merg sa caut mobila, raspuns pe care il dadusem si week-end-ul anterior. Raspunsul meu a fost urmat de o intrebare, fireasca daca ma gandesc acum, dar care m-a blocat pe moment-"da ce plm, ti-ai cumparat casa poporului?".
Pentru ca nu mi-am cumparat casa poporului, astept sa mi-o dea ei pe "persoana fizica", am renuntat sa mai caut mobila si decoratiuni. Que sera, sera. In momentul in care am renuntat la sportul acesta, am inceput sa primesc cadouri de casa noua.
Nu m-am mutat inca in noua casa, dar primesc cadouri de casa noua. Ori eu am cei mai adevarati prieteni, ori sunt eu cea mai adevarata prietena....as merge pe prima varianta mai bine.


Au inceput sa curga ofertele si sa se inscrie oamenii la cadouri. O prietena m-a anuntat ca-mi cumpara fier de calcat (probabil isi doreste foarte mult sa vada cum calc-surpriza), dar o alta prietena i-a luat-o inainte si mi-a si adus ustensila cu pricina. Pentru a nu mai exista discutii, ieri am intocmit o lista cu ceea ce am si cu ceea ce si-au adjudecat altii... m-am gandit eu ca nu e tocmai ok sa faci dubluri la fierul de calcat.
Majoritatea cadourilor sunt de curatenie, gatit sau calcat...probabil m-am desconspirat eu candva ca-mi place sa fiu gospodina. Nina a spart "traditia" si a declarat, in scris, ca-mi aduce o cadita ca a ei, care ar putea fi folosita si in dormitor...cum, habar n-am.

Este adevarat ca printre 2 cadouri, mi s-a batut si obrazul si am fost intrebata daca vorbesc serios cu lista sau nu. Ei bine, am vorbit serios. Nimeni nu are bani, si atunci e mai bine sa faci un cadou util si sa vezi bucuria celui care il primeste decat sa faci un cadou "nefolositor la casa omului".

12 comentarii:

Anonim spunea...

"Io" murdaresc pereti...hai fie vin si cu o floare si cu sampania de spart de peretii gata vopsiti :P

Ana-Maria spunea...

Pai scrie pe lista si module de mobila si poate incet-incet o sa rezolvi si problema asta!:)
Vad ca ai primit o groaza de cadouri...te apreciaza prietenii!Bravo tie!

asdfgh spunea...

eu tot cu damigeana ma inscriu pe lista. Hai poate aduc si pahare...de unica folosinta :))

Little Miss Sunset spunea...

@joker: cum se vede olteanul din tine :))) pai nu mai bine dam intai cu sapmania si mazgalin pereti dopo??

@ana: pai eu am scris pe lista ce au spus ei, nu ce vreau eu...ca incepeam cu un frigider si un wii si restul nu conta :)))

@rox: tu adu damigeana ca pahare am, si de unica folosinta si normale :)))

Anonim spunea...

@ LMS

Nope, ca tot aia e. Daca dam cu sampania, si pe pereti si pe gat dopo mazgalim fara noima. Rezulatul tot un dezastru.
Cred ca ar fi bine sa eliminam sampania :))

Ana-Maria spunea...

May Missy,la ce iti trebuie Wii???Vreau sa aflu parerea ta intai...ca si mie mi-ar trebui unul si al meu s-a uitat la mine ca la extraterestrii!!!!Am dat vina pe copii,evident!:))))))
Nah,cumva tot ai rezolvat ceva cu cadourile!:)

Little Miss Sunset spunea...

@joker: renuntam la sampanie si ramane la bere, nu??

@ana: pai chiar e ok pentru copii, dar si pentru voi..va jucati cu totii, ba chiar s-ar putea sa puneti voi monopol pe el. ti-as recomanda sa mergi intr-un magazin sa te joci sau sa te uiti pe youtube. sa mai spun ca poti sa ai propria sala de fitness in sufragerie? sau ca poti sa schiezi tot in sufragerie? sa joci tenis pana nu mai poti misca mana? o consola ideala pentru joaca in familie si intre prieteni :))) te-am convins? daca nu, te invit la mine, cand o sa mi-o cumpere cineva :)))

Dili spunea...

Eu.in.capul.listei.as.pune.
o.masina.de.spalat.cu.storcator.
si.un.Wii.Fit,.cu.astea.doua.m-as.declara.fericita.
Si.vezi.ca.lumile.alea.cu.cadourilevor.sa-ti.spuna.de.petrecerea.
de.inaugurare,.te.faci.
ca.nu.pricepi?:D

Dili spunea...

au,.cu.uscator.vrusei.sa.zic!!!

Little Miss Sunset spunea...

@dili: mujer, cu wii nu merge decat frigiderul..pui un suc la rece, ceva de papa si te joci cu prietenii, ca doar nu o sa bagi rufele la spalat si te joci...n-are haz :)))

Dili spunea...

aha,.si.un.dus.cu.masaj,.ca.se.lasa.cu.toxine.eliminate:D

Coana Zoitzica spunea...

@dili: pamantul catre dili...:)))