marți, 22 mai 2012

Love hurts- varianta romaneasca

Acum câteva seri, venind acasă de la minunatul loc de muncă, deschid uşa şi mă sperii. M-a uit din nou la uşă, arunc un ochi în casă, parcă e canapeaua mea, televizorul meu, parchetul meu, deci nu am greşit casa. Din dormitor se auzeau gemete mai ceva ca la maratonul mondial de sex. Hait, să vezi că mi-au spart casa şi fac flotări în patul meu negru, m-am gândit, dar de ce nu au lăsat un semn la uşă, să nu deranjez!
Evenimentul nu se petrecea în dormitorul meu, mai ales că eu nu eram acolo ;), ci la vecinii mei. Şi chiar a fost maraton, de l-au auzit şi babele cu aparatele auditive închise.

Love was in the air!

Aseară, după ce am urcat şi am coborât şi am urcat, din nou, scările să ajung acasă, deschid uşa şi aud ţipete. Mă uit, din nou, la canapea, la televizor, la parchet, ale mele sunt, dar din dormitor ţipă cineva. Dacă eu nu-s în dormitor, doar nu au spart casa să se certe fix în dormitorul meu? O palmă se izbeşte de un obraz şi aud o rugăminte "nu mai da, mă, nu mai da!". Evenimentul se petrecea tot la vecinii mei, unde, cred, domnul era nemulţumit de maraton. După ce au mai zburat câteva palme, însoţite de un calm, aproape, "nu mai da", şi după câteva reproşuri adresate de el ei, scena se încheie apoteotic. Ea, probabil cu obrajii bucălaţi, îi spune lui, malaxorul de serviciu, "te iubesc, mă"! Şi eu care mă pregăteam să sun la 112, că o face ăla carne de mici şi a trecut 1 Mai.

Love hurts!



2 comentarii:

good girl spunea...

Sau cum ar zice prietenii de la Catavencu, bataia e rupta din rai, ficatul e rupt din burta, mana din umar si piciorul din sold.
In unele culturi, preludiul consta in doi-trei pumni in cap. Apoi o iei si-o dai un pic cu capul de perete - ca sa-i asezi gandurile si sa se poata concentra - iar la sfarsit, obligatoriu te adresezi nefericitei cu "iarta-ma, fa!" cum ai vazut in "rialitisoul" de la teve.
Sa nu suni la 112 ca va bate troglodita pe toti. Ce va bagati voi? Asa o iubeste pe ea. Pana o lasa lata.

Coana Zoitzica spunea...

@good girl: stiu ca bataia e rupta din rai si o palma e din dragoste, doar ca sper sa nu gasesc procuratura intr-o zi la bloc. atunci tot asa o iubeste?