luni, 19 octombrie 2009

The new champion- JENSON BUTTON

Desi sezonul de Formula 1 nu s-a terminat, ramand cursa de la Abu Dhabi, campionul a fost desemnat.
Jenson Button preia titlul de la Hamilton. Nu pot sa spun decat ca ma bucur ca a castigat. Desi nu a avut cele mai spectaculoase evolutii, a avut cele mai gandite strategii si cel mai mult calm la volan. Bucuria castigarii titlului a fost partial umbrita de faptul ca nu a castiga si cursa in care a devenit campion mondial, dar cine se mai uita la detalii.
Uitandu-ma la clasamentul actual, nu pot decat sa fiu uimita de ceea ce au facut granzii din circuit, primele 2 pozitii fiind ocupate de Brawn GP si Red Bull si nu de Mercedes ori Ferrari.
Anul acesta speram intr-o revenire a lui Alonso, dar mai avem si anul viitor, cand sper ca masina Ferrari sa fie pe placul lui, in ciudat mult discutatului volan. Din pacate F1 nu mai inseamna doar pilot, inseamna strategie, inseamna bani, inseamna industrie. In indutrie se pierd geniile si razbat robotii. Nu spun ca Jenson ar fii unul, spun doar ca Ross Brawn a nascut echipa din nimic si a dus pe primul loc.
Sper ca la anul sa fiu pe unul din circuite, asta daca se vor hotara sa readuca Marele Circ in Europa si sa nu-l mai lase pe piste unde nici mustele nu asista. Pana la anul...ramas bun F1.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Pai in conditiile actuale se vede care pilot e mai pilot , nu care constructor e mai constructor si cred ca pana la urma iubim oamenii nu masinile

nina spunea...

@Jokere - Dacă totul ar fi asa de simplu. :)

Anonim spunea...

@ Nina

Simt o uram de gelozie la tine. Doarme cumva in masina ?:)))

Little Miss Sunset spunea...

@joker: pai tocmai asta e. in conditiile actuale, o aripioara (cazul Brawn GP) a facut diferenta si nu driverul.

@nina: ia-l incet, ca nu are toate datele problemei :))