marți, 15 ianuarie 2013

Cu lumina stinsa

Acum ca a disparut de pe prima pagina a ziarelor si din topul stirilor sportive, fiind inlocuita cu o alta stire de imens interes national, respectiv divortul a 2 persoane, pot sa vorbesc linistita despre stirea respectiva.
Un nene, cum l-o chema pe el, isi acuza sotia, intamplator o handbalista cunoscuta, ca este lesbiana si se hotareste sa divorteze. 200 de ziaristi si jurnalisti tembeli fac din asta o mare stire.
Deci avem un sot care isi acuza sotia ca este lesbiana, iar unul dintre martori este copilul lor.
Adica ea, dupa ce a facut un copil cu el, a decis sa nu-l insele cu un barbat ci cu o femeie. Sincer, eu o inteleg perfect, judecand dupa modul in care baiatul (ca barbat sigur nu e) a ales sa faca publica stirea despartirii lor. Cred ca s-a uitat la prostu sotul ei si si-a spus ca decat asa, mai bine nu.
Si acum revin la jurnalisti/ziaristi si ce or mai fi ei. Ziare si televiziuni se intreceau in "lesbiana" in sus, "lesbiana" in jos ... Poate nu am aflat eu, nu am citit si nu am fost informata, dar o persoana, fie barbat sau femeie, in clipa in care alege sa ... "se urce in pat" cu persoane de ambele sex, se cheama ca este bisexual. Repet, Bisexual, de la cele 2 sexe, BI.
Dar, presupun, stirea nu ar mai fi fost atat de socanta daca ar fi fost bisexuala. De fapt, putea sa fie bi, tri, septo-sexuala, chiar nu ma intereseaza ce face o sportiva in dormitorul ei.
Unde e stirea sportiva in chestiunea divortului? Asadar, toate ziarele s-au transformat in tabloide, si toate emisiunile s-au otevizat.
Nici nu vreau sa ma gandesc ce stiri o sa avem cand jurnalistii nostri or sa dea peste lectia "Evolutia umana" ... homo-sapiens watch out.

Niciun comentariu: