duminică, 12 iunie 2011

Atunci cand ...

... te astepti cel mai putin, atunci cand, de fapt, nu astepti nimic, atunci poti sa fii ranit in cel mai cumplit mod.
Atunci cand nu te astepti ca prietena cea mai buna, persoana cu care ai impartit tristeti si bucurii, sa lanseze cele mai cumplite zvonuri despre tine, atunci cand prietenul cel mai bun, cel pe umarul caruia plangeai cand totul parea sfarsit, se transforma in cel mai de temut dusman al tau, atunci cand barbatul caruia ii oferi totul alege sa plece miseleste, atunci cand omul care-ti pune lumea la picioare ti se pare un naiv si prost, atunci inseamna ca nu mai astepti nimic de la oameni. Nimic nu te mai poate misca, nimic nu te mai poate speria sau intrista.




Asta pana in ziua in care poti sa fii dezamagita chiar fara sa astepti nimic.
Pana in ziua in care limite pe care tu le cunosti sunt depasite de ceilalti.
.
.
.
.
Atunci cand asta se intampla, te intorci in carapacea ta, in locul cel mai confortabil si linistit pentru tine. E carapacea pe care ai ridicat-o in astfel de momente si care se regenereaza de la o lovitura la alta pana devine impenetrabila... pana cand TU devii de piatra sub zambetul fals.
... atunci cand nu-ti mai ramane decat o masca pe care sa o arati, din miile de masti pe care le-ai inventat si purtat ...

sursa


3 comentarii:

good girl spunea...

Atunci cand se intampla astfel de lucruri, atunci cand te sperii si incepi sa construiesti ziduri inalte, ia o sticla de vin si ascunde-te in ea cu un prieten bun.
Prietenul acela bun, care a fost prost candva si te-a ranit fara sa vrea asta, nu te va lasa sa treci prin asta singura. Va imparti sticla de vin si mahmureala de dimineata cu tine.

sabina spunea...

e ca si cum as fi scris eu!
si te inchizi in carapacea ta, pentru ca este singurul, cel mai bun mod, de a trece peste tot! doar tu cu tine, si atat! pentru ac oricat de tare ai suferi, omenirea nu va sta niciodata in loc la tristetea ta!
ce sa zic...carapace de piatra sa ai!

Coana Zoitzica spunea...

@good girl: si dupa mahmureala? nu exista destul vin sau daca exista, nu vreau sa aflu.

@sabina: NU VREAU sa devin ca ceilalti, doar un om care face umbra inutila pamantului.