joi, 16 septembrie 2010

Un accident, 2 accidente

Probabil in viata fiecaruia, la un moment dat, s-a produs un incident nefericit. Nu este oligatoriu ca acel incident sa se termine cu imobilizarea pe viata la pat sau, mai rau, cu popa la cap. Ma refer la un mic accident de motor sau de masina.
Un accident care v-a speriat atat de rau incat ati jurat ca nu va mai urcati in masina sau pe motor. Dar v-ati urcat. Si v-ati urcat din nou.
Oamenii dau dovada de inconstienta sau de curaj cand, dupa un accident "soldat" (asa zice Garcea) cu maini sau picioare rupte, se urca pe motor din nou?
Este curaj sau inconstienta cand ai un accident de masina in urma caruia ajungi sa te speri si de bataia aripilor unui fluture, dar te urci din nou in masina? Si ai din nou un accident care iti ramene la fel de viu in memorie ca primul, dar nu te-a schilodit pe viata.

Este inconstieneta, curaj sau gandim ca nu ni se poate intampla noua sa fim cei intinsi pe astfalt?
Cu siguranta este tampenie cand, dupa mai multe atfel de evenimente, tu o faci pe viteazul in trafic si transformi soseaua in pista proprie de raliu. Sau ma insel aici?

3 comentarii:

Dili spunea...

Miss mama, omul are memorie scurta, asta e clar. Poa' sa explodeze creieri langa tine ca tot te intorci acolo gandindu-te ca nu ti se-ntampla tie...

nina spunea...

Ce-ti veni bre? Asa a fost de cand lumea, asa suntem noi facuti.

Coana Zoitzica spunea...

@dili: e a treia oara cand incerc sa-ti raspund, dar blogul meu refuza sa-mi primeasca comentariile. sa fie un semn???

@nina: eu stiu ca nu e bine sa-ti fortezi norocul. poate prima data a fost intamplare, a doua la fel... dupa a treia nu mai e nimic, probabil.