joi, 4 august 2011

La ce mai renuntam?

Intr-o buna zi constati ca ai vicii. Nu stii cate, dar ai.
Si incepi sa renunti, ca doctorii, nevasta, catelul, spun ca e spre binele tau.
Si renunti la fumat.... si descoperi prajiturile si guma de mestecat.
Si renunti la alcool .... ca te-ai ingrasat de cand nu mai fumezi, iar alcoolul dauneaza sanatatii. Si descoperi Coca Cola si shake-ul si orice combinatie de fruct cu lapte si suc si .....
Si renunti si la prajiturile proaspat descoperite ca doar te-ai lasat de fumat, te-ai lasat de alcool, te lasi si de prajituri. Si descoperii minunile tehnicii moderne, internetul si toate prostiile de gadgeturi.
Si dupa ce ai investit in toate tampeniile nefolositoare, te lasi si de asta, spre bine buzunarului tau.
Si spui ca este timpul sa te reapuci de sport. Si descoperi ca nu mai ai 15 ani si te cam tin incheieturile, asa ca o iei mai incet cu sportul.
Si cei din jur se incapataneaza sa te sustina in orice nebuniei ai avea. Toti cred ca e spre binele tau sa te lasi de fumat, sa te lasi de mancat, sa te lasi de baut, sa te lasi de internet, sa te lasi de gadgeturi.

Poti sa te lasi si de viata???

sursa

Care o mai fi scopul sa traiesti daca tot ce-ti place, iti face placere sa faci sau iti bucura pentru momente scurte existenta, spun altii ca nu ti-ar face bine? Si te gandesti ca totusi, lumea e plina de ignoranti care nu stiu ce le face rau sau nu si traiesc fara niciun stres suplimentar.
Si maine la ce mai renuntam?

2 comentarii:

sabina spunea...

In concluzie nu renunti niciodata, la nimic. Pentru ca de fapt inlocuiesti un viciu, cu altul!
Tigara cu mancare, televizorul cu cititul, internetul cu plimbatul etc.

Coana Zoitzica spunea...

@sabina: fix. se pare al nostru creier e obisnuit sa aiba ceva de facut- ori lupta cu fumatul, ori cu frigul, ori cu caloriile, ori cu literele... e doar un muschi, cu altfel de antrenament