Romanilor le place berea, statisticile spun ca suntem mari consumatori de bere si bem indiferent de vreme, frig sau cald, noi bem bere. Cea mai tare bere pe la noi are cam 5% alcool si ni se pare tare.
Nemtilor le place berea, si ei fac bere de cateva sute de ani, fara sa o dreaga cu ceva detergent sau alte produse ciudate, si ei beau indiferent de anotimp, cald sau frig berea merge.
La Munich, toata lumea merge la "Augustiner", frumos dar mult prea turistic.
Eu va recomand sa mergeti la "Weisses Brauhaus", este un local tipic bavarez, cu atmosfera prieteneasca, bere buna (ajunge si la 18% alcool-tocmai buna pe frigul acesta), brezeli buni si proaspeti si situat chiar in centru.
Ca sa curga berea lin, incercati specialitatea obatzda, un cocktail de branzeturi.
Daca incercati reteta, aveti grija sa o mancati cu sticksuri sarate sau brezeli. Pofta buna si Noroc!!!
9 comentarii:
Bre, pai tu ne indemni la bere azi, in zi de lucru?
pai doar nu in week-end. macar incepeti saptamana bine si uitati de criza si nervii patronilor. adevarul e ca ar merge o bere acum,nu?
cand bem berea promisa?
S
@S: cand ajungem la vienna.
mi-ai facut o pofta nebuna de carnati si bere
@un om: bun venit, am senzatia ca ai fost atras de mirosul de bere, dar e ok si asa. carnati si ciolanul nu sunt chiar pe gustul meu, motiv pentru care nu se regasesc mai sus.
bere... cand? la libanezii aia au si bere?
@good girls: venim cu ea in punga sau o bem dopo afara, pe bordura, cam cum fumama la munich ;)
ma multumesc fie si numai cu bere
Trimiteți un comentariu