sâmbătă, 17 mai 2014

Turism de nisa

Vine vara,
Bine-mi pare,
În grădină am .... 2 copii gratuiți la cazare!
sursa










Așadar s-a găsit, în sfârșit, o agenție care să facă turism de nișă.
Care este nișa?
  • Ești o familie aproape fericită, dar îți lipsesc copiii? Vrei să petrece o vacanță ca o familie împlinită? Agenția de turism îți dă, gratuiți, 2 copii.
  • Ai cunoscut bărbatul visurilor tale, dar nu ești sigură că poate fi și tatăl copiilor tăi? Pleacă cu el în vacanță, iar agenția de turism îți dă gratis 2 copii, ca să trezești instinctul patern din el. Agenția nu-și asumă riscurile de a-ți petrece toată vacanța doar cu copiii sau de a rămâne singură după.
  • Ți-a sunat ceasul biologic și vrei să simți cum este să fii mamă? Pleacă în vacanță cu cei 2 copii gratuiți oferiți de agenție.
  • Vă doriți o familie mai mare dar nu sunteți siguri? Agenția de turism ăți oferă un fel de ”test drive” cu 2 copii gratuiți.
  • Sunteți un cuplu care v-ați plictisit să-și audă prieteni cum se vaită de copii? Plecați în vacanță și încercați și voi sentimentele respective, cu 2 copii gratuiți.
  • Nu ai stat niciodată într-un resort destinat familiilor și ți-ai dorit asta toată viața? Agenția de turism s-a gândit și la tine și îți oferă gratuit 2 copii pentru asta.
  • Ți-ai dorit mereu să cumperi pachetul ”family” la film, parc acvatic, mâncare sau Disneyland? Acum ai posibilitatea, cu 2 copii gratuiți.
Eu tot cred că nu este o greșeală de tipar, ci este o ofertă cât se poate de serioasă, de nișă. Dacă merge oferta bine pe timpul verii, s-ar putea la iarnă să o aplice din nou și să pleci la ski cu cei 2 copii gratuiți. Și dacă merge și asta, poate îi închiriază și restul anului, poate vrei să mergi la o petrecere de copii, în parc sau la târgurile de copii!

4 comentarii:

Good Girl spunea...

Stimata Coana Zoitzico!
Cu parere de rau trebuie sa te anunt ca desi noi am ras cu lacrimi - si inca mai radem cand vedem blestematia aia - oamenii se uita ciudat la mine. Cica, ce e de ras aici? Pe bune? Trist, dar adevarat!

Coana Zoitzica spunea...

@ Good Girl: Limba noastra-i o comoara,
In adancuri "scufundata"!
Din ciclul "avem palari pentru barbati din paie" sau "avem manusi pentru femei din piele", depinde cum citesti, cand citesti si de ce citesti!

Anonim spunea...

M-am uitat eu bine? Un copil poate avea intre 2 si 8.99(???) ani si celalalt intre 2- 11.99(???) ani?
Ce inseamna 11.99 ani? Daca face ziua in vacanta? Nu mai e gratis?

Coana Zoitzica spunea...

@Anonim: Te legi de detalii :)
11.99 este inainte de 12, evident ca nu atunci cand te referi la varsta cuiva.