joi, 14 aprilie 2011

Bucurestiul cu aer rarefiat

Daca mai era un strop de indoiala ca in Bucuresti este cea mai mare adunatura de idioti, aceasta a fost spulberata de campania "Apara Bucurestiul". Campania a imbracat 2 forme- apara Bucurestiul de Oprescu sau de Udrea, desi nu-mi amintesc ca Udrea sa aiba vreo functie in administratia locala.
De ce spun ca sunt numai idioti in Bucuresti? Minunatul referendum pe care doresc unii sa-l organizeze nu ar fi putut avea loc daca nu se adunau semnaturile necesare. Si au intrat prostii pe site si au semnat, si uite asa se organizeaza referendumul.
Si or sa mearga prostii sa voteze la referendum, asa cum s-a intamplat si la alegerile prezidentiale.
Si uite asa o sa avem un primar care o sa dea zapada si in sectorul 5, o sa asfalteze in 2 zile strazile din Primaverii si intr-o luna pe cele din Berceni, si cum o sa platesc acelasi impozit ca cel ce locuieste in ditamai vila, si cum, in continuare, in Bucuresti vor exista nenumarate strazi fara canalizare si apa curenta.
Noroc cu desteptii de au votat pentru referendum, noroc si cu destepti de or sa voteze la referendum, noroc cu prostii de locuiesc aici, unde e aerul rarefiat.

Niciun comentariu: