joi, 8 iulie 2010

Barbatii sunt cei mai buni soferi


De mii de ani, lupta dintre sexe este in plina desfasurare.
Acum cateva sute de ani, barbati voiau sa li se spuna ca sunt cei mai buni calareti, azi vor sa li se spuna ca sunt cei mai buni soferi.
Desi majoritatea se descurca cu covrigul, exista un procent de "mameluci" care-i face de ras. Este posibil ca acest procent al mamelucilor sa fie egal cu procentul femeilor care se descurca cu covrigul.
La 20 de ani, barbatii nu se bat atat de mult in piept ca sunt soferi buni, ci se comporta ca un tanar invatacel care testeaza acul kilometrajului, rezistenta si duritatea cauciucului, forta de impact si viteza de atras gagici in habitaclu si multe altele.
Pe la 30 de ani, subit, isi doresc sa li se spuna ca sunt soferi buni. Pentru doamnele si domnisoarele din jur nu ar trbeui sa fie o problema, macar la asta sa fie si ei buni si sa ii laude.
Cand se apropie andropauza, in jur de 40 de ani, nu mai sunt soferi buni, sunt cei mai buni soferi si trebuie sa li se confirme asta zilnic. Daca la 20 de ani vor sa-si impresioneze prietenii cu bolidul lor, la 40 isi inspaimanta copii si sotia cu masina llor de familie.
La 50 de ani, cu andropauza bine instalata, cu copiii deja mari, barbatul STIE ca este cel mai bun sofer si TREBUIE sa afle toti participantii la trafic, de la pietonii care sunt claxonati gand nu fac sprint pe trecere, pana la vecinul de la parter care-i suporta "fumurile" de fiecare data cand pleaca de pe loc.
Cand atinge onorabila varsta de 60 de ani, lucrurile se schimba radical. Isi aminteste din ce in ce mai mult cum era in tinerete si cum lasa guma de la Dacie pe asfalt si incearca sa o faca si acum, dar, mai presus de orice, el are DREPTATE pe strada, doar pentru ca si-a luat carnetul pe vremea lui Gheorghiu Dej.
Da doamnelor, obisnuiti-va cu ideea. Barbatii sunt cei mai buni soferi, iar peste 50 de ani or sa lupte sa li se spuna ca sunt cei mai buni "manipulatori" de nave spatiale.
Ce spuneti, domnilor? Doamnelor, lasam "manipularea" doar pe mana lor?

4 comentarii:

Tanti Jeni spunea...

soro, sugestivă poza aia. Io aș extinde un pic raționamentu. Cu cât înaintează în vârstă, bărbații trebe să dovedească că-s cei mai buni în mai multe domenii. Slavă Domnului că bucătăria e un domeniu mai de nișă, așa.

Little Miss Sunset spunea...

@jeano: mda, avand acelasi rationament cu "decat sa chinui o femeie, mai bine chinui mai multe", nu?
si spalatul rufelor e tot de nisa, dar nu-l auzi pe unul ca ar fi cel mai tare aici :D

Tree spunea...

sa fiu misogin asa putin?
Eu dau exemplul meu:
De fiecare data, absolut de fiecare data cand am zis "e o femeie la volan" exact asa a fost. oare de ce? :)

Anonim spunea...

dragutza, nu am mai trecut de mult pe la tine... constat ca frustrarea face furori in timp de criza... nimeni nu este bun la nimic si toti sunt buni la toate! femeile isi puneau "bucile" la bataie din timpuri stravechi pt o bucata de vanat... ca cei mai tari erau barbatii la asta, dar amazoniencele erau cele mai bune la vanatoare incusiv la barbati, deci barbatii erau obligati sa-si puna falusul la bataie! eu sincer am impresia ca stai prost cu sexul... chiar si cu o femeie daca nu-ti plac barbatii! spor la treaba! ai zis un singur lucru deshtept: netul transforma creierul in leguma... uite asa iti dai seama cate legume sunt pe net dupa numarul de boguri! tare distractiv sa afli ce este in capul unora...