marți, 10 noiembrie 2009

S I C T I R

E toamna, e campanie, e frig, e vant, e rau, e greu, e mult, e gol, e slab, e ...

Intre starea de sictir major care m-a cuprins si starea de sictir national din campanie, nu pot sa nu ma gandesc la ce avem si ce putem pierde.
Starea de sictir ma indeama sa stau in casa pe 22, sa-i las pe altii si altii sa raspunda sictirului national. Dar oare de ce as iesi din casa pe 22?




Romanii au injurat-o si au fluierat-o pe Madonna ca ne-a vorbit de rommi, unii au inteles chiar ca ne-a facut rommi (dar asta e alta poveste), ne deranjeaza cand ne spun austriecii ca le-am mancat lebedele sau italieni ca le-am violat femeile.
Ne deranjeaza cand vedem pe BBC imagini cu tigani cersing in Dublin, dar care sunt numiti romani, ne deranjeaza cand suntem arati cu degetul si facuti tigani de catre vestici.

Nu avem de ce. ASA SUNTEM.

Stiu ca orice vot conteaza, dar de la asta si pana la a te umili, a sterge orice urma de mandrie si orgoliu de presedinte si om ...e cale lunga. Si culmea, e mandru si orgolios cand nu trebuie.

HAI SICTIR.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Pt catve zeci sau sute de mii de voturi cred ca e in stare sa spuna ca are si un stramos tigan

Little Miss Sunset spunea...

si pentru alte cateva sute, are si unul maghiar, iar pentru....
pana la traian, da? sa fie clar pentru cine n-a inteles de la faptura blonda :D

Georgi spunea...

N-ai mai scris demult asa un post misto!Nu spun ca ai scris posturi naspa, spun doar ca asta e super!Mi-a placut mult finalul. Stiu ca noi doua nu am comunicat foarte mult, dar te-am visat azi-noapte (din nou!!!). Nu ti-am spus niciodata pana acum ca sanu ma crezi traznita. Acum cateva luni de zile (nici nu era vorba sa-ti cumperi apartament, cel putin nu pe blog...)am visat ca ti-ai cumparat casa,era neterminata, ne-ai invitat la tine, dar nu aveai nici un chef sa te dai jos din pat. Ne miram, eu si Pascal de ce ne-ai mai invitat daca asa sta treaba (te vaitai ca toata noaptea ai petrecut si ai baut si ca ai o durere de cap groaznica) De fapt, am visat de doua ori ca ne-ai invitat la noua ta casa (ambele inainte sa ne spui ca-ti cumperi apartament). Zambeam in sinea mea cand ai inceput seria Elodiilor (sau cum ii zice....)caci visele mele au fost intotdeauna preomnitorii sau dezvaluitoare de mistere. Azi a fost prima zi de gradinita a lui Luca, si preocupata fiind cu asta, am visat ca eram prietene la catarama,ca am vebit cu Pascal cu masina sa te luam de nus tiu unde si sa te ducem nu stiu unde, si din cauza asta am uitat sa-i pun baiatului pantofi si geaca. Il intrebam panicata pe Pascal daca il ducem pe Luca la gradi asa cum e, fara pantofi si geaca, iar el foarte calm mi-a raspuns "da"...;ce-o mai fi si asta?

Little Miss Sunset spunea...

@georgi: nu am mai avut timp sa scriu cum vreau si multe posturi au fost ami mutl refulari.
am sa-ti spun un secret. nu te cred traznita pentru ca si eu visez persoane din jurul meu si actiuni, si ma sochez cand se intampla.
un lucru este cert- cand veniti in romania, va astept la mine, pe toti trei... am sentimentul ca ne vom intelege asa cum spui tu, la catarama.

nu mai pot sa-i spun lui Luca "piticu", e baiat mare deja.
iti doresc un an usor la gradinita si astept sa incepi seria povestirilor- nu ne-ai mai povestit nimic de voi, de Luca, de ciocolata, de plimbari.

Georgi spunea...

pai n-am prea mai scris, pt ca nu am facut mare lucru in ultima vreme, decat munca,munca,munca. am refulat eu de cateva ori pe blog,dar nu vreau sa va plictisesc. Ceea ce este ciudat nu este faptul ca te tot visez, ci ca nu ne-am vazut niciodata, dar in visele mele arati tot timpul altfel. De ce se chinuie atat de tare subconstinetul meu sa-ti dea "o fatza", nu stiu:doar nu sunt barbat ca sa ma intereseze cum arati :), pt mine este important faptul ca suntem pe aceeasi lungime de unda (sau ar trebui sa fie ;))sigur ca ne-am intelege, si sigur ca ne vom vedea, fie in Romania (depinde de cine iese presedinte,ca sa ne hotaram sa venim hahahaha)fie pe aici.Cu gradinitza nu merge chiar asa de usor....a cam plans piticu',s-a agatat de picioarele mele, mi s-a rupt inima....:(

Little Miss Sunset spunea...

@georgi: subconstientul tau incearca sa-mi gaseasca o fata din multele pe care le pun pe blog (cred).
nu plictisesti pe nimeni, ca nu cred ca ai deschis blogul pentru ceilalti, l-ai deschis pentru tine si acolo poti sa spui ce vrei.
pai in functie de cine iese presedinte o sa stim si noi daca mai stam aici...si atunci ne vedem acolo :))))
o sa treaca omuletul si peste asta, tu o sa gasesti taria sa nu cedezi lacrimilor lui.