joi, 19 noiembrie 2009

Mircea Geoana fura de pe blogul meu

Nu stiu ce parere aveti voi, poate ma credeti nebuna sa spun asta, dar prea suna a plagiat. Nu spun ca parerile mele nu pot fi bune si copiate, dar sa ajunga in gura lui Mircica e mult.

In seara aceasta, butonand telecomanda, am ajuns pe Realitatea TV, unde ... Mircica zbiera din toti plamanii cum e cu blestemul celor 3 Elene din istoria Romaniei.
Am sa fac apel la memoria Dumneavostra (voi, cei ce ma cititi sunteti Dumneavoastra si nu ei, cei ce fura) si am sa va trimit la un post pe care l-am scris in data de 8 Octombrie 2008, intitulat
"Dictatura celor 3 Lene"
Ca sa intelegeti despre ce este vorba...iata ce apare in presa, pe data de 28 Octombrie 2009...
http://www.mediafax.ro/politic/geoana-vorbeste-despre-blestemul-celor-trei-elene-5059639
Mentionez ca nu am cunostinte printre sfatuitorii candidatilor la presedentie, nu s-a scurs niciun document prin faxul meu, astfel incat sa fiu banuita ca am stiu ce o sa se spuna in campanie.

Nu stiu daca la CIA se predau cursuri de istoria Romaniei, drept pentru care am sa pun aceasta "scapare" pe seama consilierilor lui Mircica.
Nu cer drepturi de autor, probabil ideea aceasta au mai avut-o si altii, dar mi se pare culmea sa ajung sa gandesc ca Geoana.
Un lucru este clar... daca in primul tur al alegerilor merg la vot, in turul doi, in cazul in care ajung Geoana si Basescu....nu pot sa-mi dau votul nici unuia dintre ei.

Ca un spirit de gluma, pe care altii nu si-l permit in aceasta perioada, am sa spun ca in ritmul acesta, peste 5 ani imi achit apartamentul din banii adunati cu sloganuri electorale.

13 comentarii:

Shogun spunea...

chiar am citit postul tau cu cele trei elene, si e clar ca cineva din staff-ul lu nenea a ajuns pe aici si a notat ideea pentru mai tarziu

Anonim spunea...

:)) Ca raposatul Dinica in Filantropica o sa faci texte electorale. Buna asta :)))

Little Miss Sunset spunea...

@shogun: asta m-a socat si pe mine, prea suna la fel. culmea ironiei este ca nu multi isi mai aduc aminte de elena lupescu, cine a fost si ce a facut.

@joker: pai daca mi-am inceput cariera cu cantece la metrou, trebuie sa trec la nivelul superior... texte electorale :)))

Anonim spunea...

una din scaparile acestei campanii.

Anonim spunea...

@ LMS

Aaaa deci tu erai "andreea-andrei-ul' textului ..."mamelor din lumea-nteraga io acu' va dau un sfat / nu lasati copii pe strada din cauza lu' barbat " :P

Little Miss Sunset spunea...

@anonim: ca sa vezi fatalitate :D

@joker: asta cu mamelor era fumata. noi am inventat cersitul de bun simt, imbracati curat, vorbind frumos...ceream bani la universitate pentru concertul "iron maiden" ...ce vremuri :D

nina spunea...

Recunosc, am citit textul. Putea sa fie si el mai original, macar zicea ceva de 4 Lene si o baga si pe aia mica in seama. :)
Ideea e ca esti mai urmarita decat crezi. :D

Little Miss Sunset spunea...

@nina: pai daca autorul nu a facut trimitere si la a 4-a Leana :D
de asta ma tem si eu, ca ma urmaresc unii ;)

Ana-Maria spunea...

Missy,pai pe bune,de ce nu ii propui lu' Mircica sa ii scri sloganurile electorale?Foooarte interesant...si ,asa de curiozitate,de ce sa nu ceri oleaca de lamurire vis-a-vis de chestia cu preluatul si plagiatul?

Stelian Muscalu spunea...

eu cred ca trebuie sa mergi si la turul doi macar sa-ti anulezi buletinul... altfel cine stie cine o sa-l foloseasca :-). in alta ordine de idei cred ca trebuie sa te mandresti ca le-ai dat idei. acum ai testat terenul, ai vazut ca merge... simplu pasul urmator - un nou business
"la sloganu" srl :-)

Little Miss Sunset spunea...

@ana: cui sa-i cer lamurire? nu vreau sa-i scriu sloganurile lui mircica, prefer sa i le scriu lui iliescu, dar macar asta stie ce trebuie sa spuna, fara sa citeasca ;)

@omule: mai este pana la turul II, dar nu cred ca voi merge

Moo spunea...

In urma a ce am trait aseara la sectia de votare de la Scoala Generala nr. 1 http://who-is-moo.blogspot.com/2009/11/alegerile-privite-din-strada.html si vazand ca aceeasi situatie a fost si la alte sectii de votare , am decis sa fac urmatoarea petitie http://who-is-moo.blogspot.com/2009/11/petitie-vrem-sa-votam.html .
Astept sprijinul dumneavoastra!
Multumesc!

http://www.petitiononline.com/voteaza/petition.html

Little Miss Sunset spunea...

@moo: bine ai venit.