miercuri, 18 noiembrie 2009

Ba boule!!!

-Ba boule....da, tu doctore. Tu prostul de ai stat ani de zile prin scoli, de ti-ai tocit coate invatand. Ce te uiti asa la mine? Da. Esti un bou. Stai si muncesti pe 10 milioane.

-Ba boule...da, da, tu profesore. Tu asta de vii cu metroul la scoala unde elevii vin cu mertanu. Tu boule, tu de incerci sa-i educi pe altii cu o leafa de 10 milioane.

-Ba cap de creta...da tu militiene...Ce te uiti ca prostul la mine? Ce, nu-ti mai ajunge leafa ca ti-au taiat astia sporurile? Baga munca, stai in intersectie, lasate calcat de masini, injunghiat de talhari...asa, asa...pe 10 milioane.

-Ba boule...Ce te uiti asa la mine? Ce crezi, ca daca ai niste trese pe umar si ai fost si prin Afganistan esti smecher? Baga munca fraiere pe 10 milioane, vino la servici chiar daca nu esti platit, asculta ordinele. Hai mars!

-Ba boule...Ce esti smecher ca joci pe scena? Sincer, eu nu inteleg nimic din ce faci tu, dar la 10 milioane cat ai salariu, nici nu ma astept sa poti mai mult.

-Ba boule...tu asta cu diplome de MBA facute prin strainatate. Poti sa le mananci? Dar poti sa te sui pe ele si sa te duci la birou? Asa si? Ai ramas somer ca s-a inchis firma? Ia si tu un ajutor de somaj de 5 milioane si dispari cu diplomele tale.

-Cum cine sunt eu de va fac boi? Eu sunt casierita de la metrou. Nu-mi ajungeti nici la degetul mic boilor. Eu iau prima, iau al 13-lea salariu...si mi se mareste si leafa boilor. Asa si? Ce daca voi nu aveti cu ce sa ajungeti la birou? Leafa mea sa creasca, ca de voi ma doare-n ...

***

Cum ar fi o zi cu greva la Radet?
Sau o zi cu greva la Apa Nova?
Sau o zi cu greva la Renel?
Aaa...pe boii astia i-au vandut...si nu pot cersi la guvern. Teapa boilor...ce misto de noi, la metrou.

5 comentarii:

Anonim spunea...

pe ei pe mama lor :))

Little Miss Sunset spunea...

@joker: n-are mama :D

Anonim spunea...

@ LMS

pe ei, pe ei - pe ei, pe ei :) ca ei au sigur :)))

jocktherock spunea...

e imoral ce au facut cei d ela metrou, asta e clar, dar dreptul la greva e garantat prin lege. asta e democratie. vrei nu vrei! :)

Little Miss Sunset spunea...

@joker: da da...ca la galerie :D dar or avea si frigidere pe masura? ;)

@jock: nimeni nu contesta dreptul la greva...dar sa ai cu cine discuta, ca ministrul asta nu prea mai are drepturi multe.
sa-ti spun cat are un zugrav la metrorex? ... 26 de milioane ti se pare putin?